Piti käydä juna-asemalla tänään kuskailemassa, joten yhdistettiin hyöty ja huvi ja käytiin Hosiossaaressa vähän treenailemassa. Kymmeneltä oli jo mukavasti vähän viilentynyt ja ampparit kaikonneet apilakentältä.

Tehtiin ensin vähän tokojuttuja. Aloitettiin juoksuseuraamisella. Suorat pätkät on ok, mutta käännöksissä on toivomisen varaa. Ainakin oikealle käännökset oli aika löysät ja täyskäännöksissäkin on parantamisen varaa. Tosin paljon sais korjattua varmaan silläkin että osais korjata omat liikkeensä, näistä on mulle monesti huomauteltu :D Palkkasin lelulla. Seuraavana ohjattua. Ohjattu ei oo ikinä ollut meille mikään helppo ja koko liike ei oo ikinä ollut ihan loppuunsa hiottu. Ei olla tehty tätä pitkiin aikoihin joten alotettiin siis helposti namikupeilla. Tehtiin neljä toistoa vasemmalle. Aluksi olin ihan lähellä eli parin metrin päässä, toisella n. 5 m ja loput kaks koemitta eli 10 m. Hienosti Ninja teki :) Meni vauhdilla oikealle kupille eikä vilkaissutkaan keskimmäistä. Loppuun tehtiin pari merkkiä vähän hulluttamalla lelulla ja heitin suorapalkkana sinne, hyvin meni. Kaukoissa treenattiin pitkää matkaa. Kävelin n. 20 m päähän. Tarkoitus oli tehdä i-s vaihdot ja vapautus takapalkalle. Ekalla nousi seisomaan, menin lähemmäs ja käskin maahan ja uusiks. Toinen ok. Kolmannella nousi taas seisomaan ensin, sama korjaus kuin ekassa. Neljännellä otettin pelkkä istuminen ja siitä palkka. Toi seisominen on ärsyttävää lällättelyä, tätä samaa ongelmaa on ollut ennenkin. Ninja ei kuuntele mitä sanotaan. Tätä pitää treenata siis lisää. Positiivista oli, että jättäessä Ninja suorastaan syöksyi maahan joka kerta. Tätä ollaan hinkattu naksun kanssa paljon eli työvoitto! Loppuun nopea p. istuminen (n. 30 sek), koska hyttyset syöksyi joka puolelta sekä Ninjan että mun kimppuun. Kivasti meni ja palkkasin lelulla.

Tokoilun jälkeen siirryttiin agilitykentälle tekemään puomin ja A:n kontakteja. Namia oli ylös - ja alasmenolla. Ei otettu kovin montaa toistoa kumpaakaan, koska kuski alkoi olla jo vähän myöhässä..Kivasti meni molemmat, pitää muistaa aina laittaa ainakin puomille vähän parempi palkka alasmenolle kuin ylösmenolle. Otettiin muutama keppitreeni, jossa harjoiteltiin "väärää puolta" eli niin että ohjaan oikealta. Tätä on tullut harjoiteltua luvattoman vähän..Ei otettu koko keppejä kertaakaan vaan palkkailin lähinnä siitä että haki heti oikean keppivälin.

Yhteenvetona kiva iltatreeni, näitä lisää! Päivällä on niin hirveä kuumuus että musta ja koirista on veto ihan loppu. Miinuksena hyttyset, joista yksi onnistui lentämään jopa suoraan mun silmään, kirveli muuten aika inhottavasti.