koiratyyteri4.jpg

Eilen oltiin Marian ja Pipan kanssa kaupunkikävelyllä ja uimassa. Ninja käyttäytyi ihan kauniisti kaupungilla ja palkkasin sitä kontaktin otosta. Kaupunkiosuus jännittää, varsinkin sitä kaupan eteen jättämistä pitäis treenata. Hankalaa kun asuu näin kaukana kaikista koirakentistä niin ei pääse usein harjoittelemaan häiriössä ja muiden koirien kanssa. Ninjan kanssa pitäisi surkeasti harjoitella paikallaoloa BH-tyyliin niin että joku muu tottistelee vieressä. Käytiin parissa lemmikkitarvikekaupassa. Pyöräilijöitä, lastenvaunuja ja koiria tuli vastaan eli hyvä reissu. Kaupunkikierroksen jälkeen lähdettiin Yyteriin koirien uimarannalle. Siellä olikin kiva juosta heinikossa ja Pipan hakiessa frisbeetä juosta perässä. Ninja kun ei noista noutojutuista pahemmin perusta. Niin syvälle tytöt eivät raaskineet mennä että olisivat joutuneet uimaan. Kiitoksia Marialle ja Pipalle mukavasta päivästä!

Frisbeen perään, frisbeekin näkyy kuvassa jos tarkasti katsoo :)

koiratyyteri3.jpg

koiratyyteri.jpg

koiratyyteri2.jpg

Kiihdytyksiä rannalla

koiratyyteri5.jpg

koiratyyteri6.jpg

koiratyyteri7.jpg

koiratyyteri8.jpg

Sadesäät jatkuu ja ei jaksa oikein olla paljoa ulkonakaan. Nypin Ninjan korvakarvat eilen pois. Jälkeenpäin harmittaa vähäsen koska korvat ovat nyt kevyemmät kun karvat ei paina, mutta onhan tuo siistimmän näköinen. En sitten tiedä kumpaa katsotaan näyttelyssä pahemmin: kevyitä korvia vai liuhulettiä. Eipä sillä niin väliä.

Taika otti tänään aluksi liikkeestä istumista, joka on vieläkin hukassa mutta parani kun toistojen määrä lisääntyi. Ruutuun kyhäsin jonkinmoistet muovinauhat. Ollaan harjoiteltu liian vähän reunustetulla ruudulla ja tästä lähtien pitäisi sitten harjoitella joka kerta nauhoilla. Ihan simppeli harjoitus (kaksi toistoa) eli matolle namit ja Taika kävi syömässä ne. Pihalla on autot, sepelikasa ja paljon erilaisia rakennustarvikkeita joten sinne on vaikea saada mahtumaan mitään, mutta saatiin lähes täysimittainen ruutu. Takapiha on pelkkää multaa nyt kun se on käännetty ympäri. Sitten yksi ruudun loppuosan harjoitus eli Taika ruutuun maahan, kiertelin vähän ja kutsuin sen seuraamaan. Tämä ok. Lopuksi kaukoja, jotka menivät aika hyvin pitkältäkin matkalta. Treenaamista silti vielä riittää. Tehtiin seuraamisen juoksuosuutta, parempi kuin ennen. Taika oli tänään vähän vaisu. Tajusin vasta jälkeenpäin että sehän on juossut koko päivän vapaana eli eipä paljon intoa treenata. Se teki kyllä kaikki hyvin, ruutuunmenokin oli nopea.