Eilen en ehtinyt kirjoittaa treenejä joten laitetaan tähän samaan.

Taika otti eilen ruutua. Rajasin ruudun ja laitoin kuution malliset kukkaruukut merkeiksi ja häiriöksi oranssit tötsät luoksetulomerkeiksi, joita käytän usein ruudussa. Taika meni hämilleen ensin ja se juoksi ruutuun, muttei jostain syystä löytänyt nameja -> ei uponnut tarpeeksi syvälle. Kun en sanonut mitään, Taika meni luoksetulomerkille. Pysäytin sen ja näytin käsimerkillä ruutuun. Taika meni muttei löytänyt vieläkään alustaa joten menin näyttämään. Seuraavat neljä toistoa menivät hienosti. Tunnari lyhyellä hajustuksella. 4 hajustamatonta ympyrässä + oma, vein itse. TähänKIN oli kiva keksi joku oma metku ja Taika meni kapuloille, haisteli kaikki ja meni sitten parin metrin päähän kapuloista, haisteli ilmaa ja muisti sitten taas mitä piti tehdä, haisteli kaikki ja toi hienosti oikean..Mielenkiintoista. Sitten ohjattua oikealle samalla tavalla kuin ennenkin. Vauhti oli vieläkin liian hidasta ja kyttäili vasenta. Loppuun luoksetuloa pysäytyksillä, tämä onkin hauska liike...Taika osaa liikkeen ns. ulkoa eli se voi lähteä ja pysähtyä, kun käsken uudestaan se tulee vähän matkaa ja menee maahan. Toisaalta se ei "osaa" pysäytyksiä eli ei pysähdy tarpeeksi nopeasti. Toisinsanoen ei tottele käskyjä.

Nipsu harjoitteli kaukojen istumista, seuraamista (murheenkryyni...) ja liikkeestä maahanmenoa. Kaukojen istuminen alkaa sujua tosi hienosti. Seuraaminen on edelleen ihan kaameaa ja asento on jotenkin tosi matala, Ninjasta on tulossa kovaa vauhtia bortsu..Liikkeestä maahanmeno on tästä johtuen vino ja sitä korjailtiin käsiavuin. Loppuun Ninja sai hakea tunnarin pusikosta neljä kertaa, kaikki hienoja! Ninja ei vaan osaa vielä pitää kapulasta oikein kiinni ajoittain.

Tänään Taika otti viisi toistoa ohjattua oikealle, joka oli huomattavasti parempi kuin eilen. Nopeat pyörähdykset merkiltä ja kupille. Taika ei siis edelleenkään osaa merkkiä vaan vien sen sinne joka kerta. Sitten kaksi suoraa luoksetuloa, molemmissa hyvät perusasennot. Kolme liikkeestä istumista. Ensimmäinen oli kokonainen liike ja kaksi seuraavaa suorapalkalla, hyvä!

Päätin tänään että kisataan vielä tämä vuosi voittajassa ja ensi vuonna sitten tähdätään EVL:aan. Tämä Taikan kanssa tokoilu on joka tapauksessa vuoristorataa, highs and lows joten..