En ollut eilen kotona, joten ei päästy treeneihinkään. Harmi, sillä eilen olis ollut kiva ilma treenata. Muuten on ollut tämmöstä kamalaa harmaata ja sateista.

Ninjan noutoa on nyt oikein kunnolla pohdittu. Nouto on mennyt aika huonoon kuntoon, Ninjan kapulalle lähteminenkin alkoi olla pelkkää ravia. Mietin että mitä tälle nyt sitten aletaan tehdä ja muistui vanha juttu mieleen: kilpaa kapulalle. Treenasin sen kanssa pienen pätkän perjantaina ennen kuin lähdin ja tämä osoittautui tosi hyväksi. Nyt Ninja menee kapulalle tosi lujaa. Ja palauttaessa juoksen poispäin, eiköhän tämä tästä. Tätä treenattiin siis tänäänkin. Kapulasta nopea vaihto palloon. Sitten stoppeja suoralta. Heitin pallon suoraan taa suoraan ekalla, tokalla hämy ja se oli vähän löysä. Ninja tulee kyllä laukkaa luoksetulossa, mutta aika hidasta sellaista. Joten otettiin suoria luoksetuloja. Kutsuin, lähdin juoksemaan pois ja leluun kiinni suoraan. Hyvä. Tehtiin hyppyä pari toistoa, istumisesta palkka. Nyt kaikki meni kohdilleen, ei jäänyt esteeseen kiinni ja nopea istuminen. Naksautin ja palkka. Ninjan kanssa on rikottu mun ennakkoluuloja, mä vannoin joskus että en opeta naksulla mitään paitsi ehkä jotain turhia temppuja. Nyt toi i-click (kiitoksia vaan Marialle :) on osoittautunut tosi hyväksi. Ehkä Ninja on merkityksenkin tajunnut kun joskus treeneissä joku muu naksauttaa niin Ninja kattoo että missäs se palkka viipyy.

Toisessa sessiossa käveltiin vähän kauemmaksi kotipihasta metsän viereen missä pikkupojat airsoftas, hyvää häiriötä. Otettiin kaukot, matkaa vähän enemmän kuin 5 m. Ensin koko sarja ja sitten eka nousu. Hienosti meni. Täytyy ottaa useammin pelkkää ekaa nousua. Sitten paikallamakuu. Maahanmenoa sivulta pitää vahvistaa, nyt Ninja ei mennyt ekalla. Olin pari minuuttia piilossa, hyvä, rauhallinen makuu.

Taikalla tänään vapaapäivä.

Ninjalla ja mulla on projekti AD ja ollaan pyöräilty aika usein. Oikealla puolella pyöräily osoittautui hankalaksi, sitä opetellaan nyt. Lähes päivittäin ollaan pyöräilty muutama kilometri ja sujuu kivasti. Springeri helpottais asiaa paljon ja Ninjalle pitää hankkia uudet juoksuvaljaat.