Kovin vähän on taas mitään kirjoiteltu. Neljä koetta takana, kaksi edessä...

Ninja teki sunnuntai-illalla jäljen. Jälki oli samanlainen kuin edellinenkin, suora ja joka toisella namia. Ajattelin vanhentaa puoli tuntia, mutta jälki vanhentui kumminkin vain n. 15 min kun alkoi ikävästi ukkostaa ja toi pellolla olo ukkosella on aika riskipeliä..Hauska miten Ninja huomaa välineistä että nyt jäljestetään. Laitan sille valjaat yleensä kotoa lähtiessä ja Ninja jäljestää koko matkan pellolle. En yleensä sano sille edes mitään, annan Ninjan vain etsiä jäljen itse ja se alkaa sujumaan hyvin. Koko jälki meni kauniisti ja rauhallisesti.

Jätettiin möllitokot väliin, enkku on tärkeämpää mutta treenattiin kuitenkin vähäsen kotona. Taika otti ensin ohjattua vasemmalle viisi toistoa, nyt siirsin kuppeja n. 2 metriä merkin linjasta. Hienosti meni. Pelkkä merkkiä. Vein muutaman kerran namin ja sitten ilman nami lähetyksiä muutama. Meni tosi nätisti ja pysähtyi oikealle kohdalle, jes! Hiomista tässä tietenkin riittää vielä paljon. Luoksetulon pysäytyksiä, ei näistä tietoakaan, voih...Seisominen on ihan törkeä ja kokeilin suullisellakin, ei sen parempi kuin käsimerkkikään. Eli pysähdys nyt työn alle. Muutama hyppynouto metskulla, hienot. Tein testikaukot n. 10 metrin päästä. Muuten menee hienosti, mutta seiso-istu on kamala ja tulee puoli mittaa eteenpäin. Eli pelkkiä näitä nyt jonkin aikaa. Loppuun otettiin kaikki jäävät peräkkän suorapalkalla. Ainoastaan maahanmenossa ei mennyt ensin maahan kun oli liian hiljainen käsky.

Nipsu katseli Taikan treeniä hetken ja kävikin aika kierroksilla. Kapula on ollut Ninjan mielestä viime aikoina _tosi_ inhottava ja tänään kokeiltiin kapulan takaa-ajoa. Puremisongelmaa ei ole, Ninja ei edes mälvää vaikka sen ote on hyvin löysä. Muutama nouto ja viimeisenä frisbee palkaksi. Parempi ottaa vain yksi innokas toisto päivässä kuin monta löysää. Kokeillaan näin. Noutojen jälkeen paikallaolo vähän yli 3 min, äiti kävi kiertämässä Ninjan ja hienosti pysyi. Tosin palatessa se oli lonkka-asennossa, blaah...Korjasin ja kävin 10 sek piilossa ja palkka. Hyppyä ollaan otettu joka päivä ja niin nytkin, istuminen sujuu jo tosi hyvin. Muutama liikkeestä seisominen. Nyt pelkästään näitä, koska jos se jää maahanmenossa seisomaan, sen saa aina maahan toisella käskyllä, mutta seisomisessa ei voi tehdä mitään jos se painuu maahan. Pikkasen seuraamista, ei ihan sellaista mitä toivoisin joten namille korjailtiin paikkaa. Loppuun tehtiin eteentuloja, kivat treenit!

Illemmalla Ninja teki rullatreeniä ja maalimies on liian kiva. Ottaa irtorullan suuhun ja istuu maalimiehen edessä. Tässä oon ihan ehdoton etten palkkaa sitä ikinä rullan tuonnista mulle. Nyt täytyy vain ottaa sen verran toistoja että tajuaa että namin saa nopeiten kun käy ensin mun luona.