Meidän uusi jankattava asia on siis "sit", toisin sanoen kaukojen istuminen. Ajattelin nyt ottaa siihen eri käskyn koska istu-käsky on niin iskostunut Taikan päähän ettei sitä noin vaan muuteta. Eilen sitä jankattiin ja tänään Taika ei tehnyt liikkeestä istumista koska oli epävarma miten homma menikään. Päätin että nyt pitää tulla joku muutos. Palauttelin liikkeestä istumisen mieleen ja sitten illalla tehtiin monta toistoa kaukojen istumista uudella käskyllä. Taika oppii onneksi nopeasti. Haluan sen peruuttamisen, eli Taika siirtää etutassujaan. Frolicia tulee kulumaan tulevina aikoina...Mietin myös maahanmenon käskyn vaihtamista. Josko se auttaisi liikeradoissa. Suurin tekijä on kuitenkin käsimerkki.

Ninja teki tänään kapulan pito-harjoituksia 650 grammaisella ja meillä oli ihan kivaa vaikken tykkääkään harjoitella tätä. Kävelin myös itse BH:n seuraamisen läpi ja katsotaan jos oppisinkin sen ajoissa. Näyttää pahalta että Ninjan juoksu sattuisi tuohon BH-kokeeseen, sitten ei auta kuin siirtää.

Tapellaan Taikan juoksuosuuden kanssa, en tiedä oikein mitä tekisin. Jätättää kamalasti. Jos menis kuono kädessä nameja syöden- tyylillä. Katsellaan.

Tänään onkin ollut vähän hulinaa kun on iso piharemontti ja nauloja on pystyssä laudoissa joka puolella. Pitää olla tosi varovainen. Ninjan harrastuksiin on lisätty saunapuiden kanto.