On jäänyt vähän blogi päivittämättä, kun ollaan treenattu ahkerasti kisoja varten. Tiistain treeneistä en tainnut kirjoittaa mitään. Eipä niistä mitään muuta mainittavaa taida olla kuin että Ninja nousi ekaa kertaa elämässään paikallamakuusta. Voitte kuvitella miten otti päähän, vielä kun kisat oli tulossa parin päivän päästä. Paikallamakuuta tehtiin joka päivä, lähinnä 4 minuutin pätkiä, koska treeneissä oli sanonut piip 3,5 minuutin jälkeen ja siitä parikymmentä sekuntia ylös. Eli oon taitanut ottaa liian lyhyitä pätkiä. Paikallamakuuta on muutenkin otettu tosi harvoin kun se on ollut Ninjalla aina niin varma. Tiina sanoi että se saattoi johtua koirien välisestä kilpailusta (Taika ja Ninja makas vierekkäin) ja nehän on äärettömän mustasukkaisia toisilleen treeneissä. Kun siirsin Ninjan parin koiran päähän Taikasta, ei ollut mitään ongelmaa.

Arvioitu alkamisaika avoimelle luokalle oli klo 13. Ostin Ninjalle maksalaatikkoa ja broilerpullia palkaks ja lähdettiin kentälle. Ilmoittauduin joskus ennen puolta ja siinä vaiheessa oli käyty jo edelliset luokat loppuun. Ilmoittautuessa olin pyytänyt viimeiseksi, mutta meidät oli laitettu luokan ekoiksi (kiitos vaan Tiina ;) ja tuli pieni paniikki ensin. Treenattiin Ninjan kanssa vielä paikallamakuuta ennen kehää ja piilossa ollessani huudettiin että avoin luokka alkaa. Tuli vähän kiire palkata Ninja ja mennä kehään laittamaan Ninja uudestaan paikallaoloon. Kehäänmeno sujui hyvin. Piilossa jännitti hirveesti, mutta ryhmä oli rauhallinen eikä kukaan noussut. Ninja oli rauhallisen ja varman näköinen kun tulin takas, ei ollut mennyt lonkka-asentoon. Seuraavana oli toinen paikallaoloryhmä, joten mulla oli hyvää aikaa vähän viritellä Ninjaa. Otettiin liikkeestä seisomista, kaukojen ekaa nousua, istumassa odottamista ja kapulan nostoa. Päästiin nopeasti kehään enkä ehtinyt edes hirveästi jännittää. Seuraaminen meni ihan muuten ihan ok, mutta yhdessä pysähdyksessä eteni liikaa ja joutui korjaamaan. Pysähdykset olis voinut olla vähän nopeampia ja juoksu oli pikkasen pomppivaa alussa. Liikkeestä maahanmeno hyvä, näin silmäkulmasta että putos nopeesti. Perään liikkeestä seisominen. Katoin silmäkulmasta että olis tippunut maahan, mutta olikin vaan pysähtynyt niin nopeasti. Nouto muuten ok, mutta hidas, ravilla meni. Luoksetulo hyvä. Tuli hyvällä vauhdilla välit ja stoppi hyvä. Ainut moite oli se että Ninja törmäsi taas aika reippaasti ja mä horjahdin. Kaukoissa molemmat istumiset jäi vähän vajaiksi, muuten hyvä. Hypyssä ei moitetta. Ninjalla oli hieno vire päällä koko ajan ja se oli innokas. Leikittiin pitkään ja Ninja sai maksalaatikkonsa ja siankorvan. Itseasiassa oli mukavaa olla ensimmäinen suorittaja, jännitys meni ohi ja saattoi seurata kisoja mukavasti loppupäivän. Ninja makaili viltillään ja katseli voittajaluokkaa, ehkä se oppi jotain ;)

Pisteet:

Paikallakuu: 10
Seuraaminen: 9
Liikkeestä maahanmeno: 10
Luoksetulo: 8
Liikkeestä seisominen: 10
Nouto: 9
Kaukot: 9
Hyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 10

Tuloksena 187 p, KP ja sij. 1/10.

Ninja oli oikein taitava tyttö!! Nyt on avoin suoritettu pois alta ja päästään treenaamaan kaikkia kivoja voittajaluokan juttuja.