Kotona tehtiin Taikan kanssa ohjattua oikealle, teki ensin kaiken mitä en pyytänyt..Eli vasemmalle ja keskimmäiselle. Äh. Tietysti kaikki loput toistot menivät ihan suunnitelmien mukaan..

Ninja otti kapulaa sisällä, hyvin meni. Ruutua ulkona alustan kanssa, otettiin ensin pari normaalia kosketusalustaharjoitusta. Sitten alusta ruutuun, lähetin pieneltä matkalta "neliö"-käskyllä ja hienosti meni alustalle. Otettiin ehkä kymmenisen toistoa. Yksi liikkeestä seisominen pallopalkalla. Kaukoja ylipitkältä matkalta, nousi ekalla vasta kolmannella käskyllä..En palkannut ja uusiks, otettiin kolme kertaa eka nousu pitkältä matkalta. Mun antaa tarpeeksi selkeät käskyt heti alusta jotta Ninja tietää mitä siltä halutaan. Otettiin kiertämisiä, kokoympyröitä ja stoppeja kahdesti seisomaan ja kerran maahan, ok.

Tänään Taikan korkeakoulu, otin Ninjankin mukaan. Mukavat "privaattitreenit", vain kaksi ohjaajaa ja molemmilla molemmat koirat mukana.

Ensin otettiin tunnaria. Nipsu sai aloittaa. Tehtiin kokeenomaisena, odotti nätisti. Kapulat ympyrässä, joka oli aika pieni. Löysi heti oman ja toi, palautusasento oli vähän vino, muuten ok. Taikalla samanlainen, meni hyvin. Kaukoja. Taika teki kaikki muut vaihdot nätisti, paitsi sen seiso-istu ja tuli siinä eteenpäin n. 10 senttiä, ja maahan-seiso vaihdossa tais liikauttaa toista takatassua. Muuten oikein hyvä. Ninja teki avoimen kaukot, takana oli liikkeenohjaaja. Hienosti teki kaikki vaihdot nopeasti häntä heiluen. Sitten ruutua, Nipsulla oli alusta ruudussa. Ensin ei mennyt alustalle vaan haisteli ruutua ympäriinsä, mikä siinä hallin ruudussa on aina niin vaikeeta? Menin auttamaan ja palkkasin alustalle. Otettin kolme toistoa niin että Ninja meni alustalle, naks ja palkka lensi. Taikalla sama juttu, haisteli ruutua. Vein seisomaan keskelle ja palkkasin. Sitten uusiks, meni oikeasta reunasta sisään, äh..Kolmannella onnistui hyvin, käskytin maahan. Paikallaolo 3 min piilossa. Takastullessa Taikalla oli pää maassa ja Ninja lonkka-asennossa mutta skarppina. Ei ole mennyt lonkka-asentoon pitkiin aikoihin, mutta voi olla että jätin sen verran vinoon maahan että oli pakko oikaista. Otettiin vielä lyhyt paikallaolo Ninjan kanssa pennun seuraksi sisällä. Palkkasin aina välillä. Luoksetuloa stopeilla. Ninja ravasi, muuten ok ja saatiin kehuja nätistä pysäytyksestä.  Taikan kanssa tehtiin pitkästä aikaa koko liike. Hyvinhän se lyhyeltä matkalta onnistui, stopit täpäkät. Vikana noutoa. Taika otti pitkästä aikaa tasamaanoudon metskulla. Ekalla ravilla palautus. Toisella laukkas edestakas, mutta haukahti mennessä. Palkkasin kuitenkin, koska palautusvauhtia haettiin. Ninja teki samaa mitä kotonakin eli kapula mun ja Ninjan välissä ja pelkkä palautus. Eka olis voinut olla vähän reippaampi. Tokalla taklas kapulan enkä antanut palkkaa. Kolmas oikein mallikelpoinen!