Ninja kävi siis tänään virallisissa lonkka - ja kyynärkuvissa.

Paikkana Porin eläinlääkäripalvelu ja lääkärinä Ella Kankaanpää. Ninjan mikrosiru katsottiin ja kuunneltiin sydänäänet. Nukutuspiikkiä Ninja ei tuntunut huomaavan. Pian se nukahti syliin. Sinne Ninja jäikin huoneen lattialle nukkumaan. 45 min päästä tultiin takaisin. Ninja makasi röntgenhuoneen lattialla. Se katsoi meitä ja heilautti häntää pari kertaa, mutta oli kuitenkin aika väsy vielä. Kyynärissä ei ollut mitään muutoksia. Ne pitäis olla ihan ok. Oikea lonkka samoin. Vasemmassa lonkassa kiinnittyminen oli huonompi ja se on kuulemma B:n ja C:n rajalla. EL sanoi ettei "vika" ole paha. Veikkaan että tulee B/C tai A/C takaisin. Löysyyttä ei ollut, eli uusintakuvaus tuskin auttaa. Harmittaa kyllä, masentavaa. :( Tähän tämä meidän ylämäki sitten loppuikin, mietinkin koska tullaan lujaa alas. Mutta, kaipa me voidaan silti agilityä alkaa harrastaa...Parin viikon päästä mulle soitetaan tulokset Kennelliitosta. Ninja sai herätepiikin jotta se pääsisi jaloilleen. 10 minuuttia makoiltiin vielä lattialla kunnes Ninja nousi ylös. Kovin hoiperteleva se vielä oli ja takapääkään ei oikein pitänyt.

Talutin Ninjan muutaman metrin ulos, mutta se oli niin hoiperteleva että kannoin sen autoon. Ninja näytti 15 vuotta vanhemmalta liikkuessaan. Nyt kotonakin se on vielä tosi väsynyt. Tarjosin sille rahkan jämiä, muttei kelvannut eli Ninja taitaa olla vielä aika pihalla kun ei se koskaan ole herkuista kieltäytynyt.

Ei oikein huvittais edes treenata Taikan kanssa mitään. Vaikka kyllä sillekin jotain tekemistä pitää järjestää. Kirjottelen myöhemmin jos treenataan tänään.

21:39

Treenattiin vähäsen. Ensin ruutua. Ensin alusta oli ruudussa ja palkkasin Taikan ruutuun. Toisella kerralla alusta oli poissa. Sanoin seis-käskyn, ei mitään vaikutusta...Tämä on usein ongelmana. Kun sanon seis, Taika ei pysähdy vaan se hakee paremman paikan ruudusta. Silloin Taika on täysin keskellä ruutua rintamasuunta minuun päin. Kutsuin sen luo ja otettiin uusiks. Käsky oli tällä kertaa aika terävä ja Taika pysähtyi hyvin. Palkkasin ruutuun. Sitten vähän seuraamista, täyskäännökset tänään aika kivat. Liikkeestä maahanmeno ja seisominen. Maahanmeno hieno, mutta seisomisessa otti askeleita. Uusiks ja palkka suoraan, parempi. Paikallamakuu 4 min ja laitoin sillä aikaa tunnarikapulat. Laitoin kaksi muodostelmaa. Ekassa oli neljä kapulaa ihan vierekkäin ja oikea oli niiden takana n. puolen metrin päässä. Toinen oli normaali 5 kapulan, 4 hajustamatonta. Paikallamakuu oli oikein hyvä. Yritin rauhoitella sitä ennen tunnaria. Taika yritti varastaa kapuloille kun mentiin niiden luo. Tuntui että sen sivulle käskeminen kuumensi sitä entisestään, olis pitänyt päästää suoraan kapuloille. No, kuitenkin oikea tuli hienosti. Sitten se toinen. Kapula oli vas. 4. Taika lähti vasemmalta ja nosti ekan, pudotti sen ennen kuin ehdin sanomaan "väärin". Haistoi kaikki, sen viimeisenkin ennen kuin toi oman. Ehkä sinne karvaiseen päähän jotain on mennyt. Harmittaa vaan toi kapulan nostaminen. Suoritus oli muuten loistava, miten voin olla palkitsematta siitä kun Taika tuo kuitenkin oikean? Lopuksi piilotin neljä kertaa oman pusikkoon. Joka kerta tuli nopeasti. Ei treenit ihan surkeesti mennyt, mitään muuta hyvää tässä päivässä ei sitten ollutkaan.

Ninja kitisee hiljaa, ehkä sen jalkoihin sattuu.