Blogiin kirjoitteleminen on taas vähän jäänyt. 8 tunnin koulupäivien + tunnin matkojen ja läksyjen jälkeen oon niin väsynyt etten jaksa tehdä juuri mitään. Joku kärsii aina ja se on nyt treenien kirjaaminen. Koirat ei oo sen vähemmälle jääneet kuin normaalistikaan (paitsi joutuvat päivisin olemaan keskenään) ja treenattukin ollaan. Ninjakaan ei perusta aikaisista aamuherätyksistä vaan jää omalle pedilleen nukkumaan tassut kohti taivasta.

Eilen lähdin UPK:n kentälle vetämään treenit ja harjoittelin sen jälkeen itse. Taika ja Ninja odottivat esteessä kiinni. Taika makasi tapansa mukaan rauhallisesti, mutta Ninja kitisi ja piippasi. Kentällä oli paljon porukkaa, koska uusi pentukurssi alkoi, mukana oli jotain 10 koiraa. Pentyryhmä treenasi vieressä ja me omia juttuja. Ensin leikin vähän Ninjan kanssa koska se oli niin paineessa. Lopuksi syötin sille namia jotta se rauhoittuisi. Suunnitelmissa oli ottaa seuraamista, mutta se taitaa nyt vähäksi aikaa jäädä ja opetellaan. Ninja painaa ja edistää kamalasti. Tehtiin ruutu ja Ninja sai hakea farkkurättinsä kolmesti ruudusta. Kivasti meni. Häiriötä se ei muista ota, mutta yleinen käyttäytyminen on törkeää. Kamalaa säheltämistä. Laitoin Ninjan kiinni ja harjoiteltiin Taikan kanssa.

Taikalla oli loistava vire päällä. Ensin tehtiin 4 x alustalle namien syönti. Ensimmäisellä kerralla se teki jonkun ihme kaarroksen, mutta meni etureunasta. Muut hyviä. Sitten kolme liikkeestä istumista suorapalkalla, myöskin hyvät. Sitten tehtiin pitkät pätkät suoraa seuraamista täyskäännöksillä. Täyskäännökset myös hyvät. Nami lensi kesken kaiken. Loppuun suora luoksetulo, hyvä tämäkin. Häiriöstä se ei välittänyt. Hyvä Taika!

Mainittakoon että kun hain australiantorpedoa pois, hihnasta oli jäljellä enää kaksi lankaa...Ninjalla on nyt juoksu selvästi tulossa ja sillä taitaa olla vähän sekava mielentila.

Viikonloppuna tiedossa lepopäiviä joten voisi tänään kehitellä jotain pientä harjoitusta.