Ninja treenasi tänään noutoa ja hienosti edistystään. Pelkkiä pitoja ja nostoja pitäisi malttaa ottaa tarpeeksi. Otin liikkeestä seisomisen, mutta oih ja voih, kun se kontaktikävely on niin kamalaa poikittamista niin asennotkin on vinoja. Pysähtyy kyllä tosi hienosti. Täydelliset kaukot n. 5 metrin päästä, hienoa! Sitten vähän hyppyä, tahtoo mennä maahan toisella puolella mutta kyllä muutama istuminenkin saatiin aikaiseksi.

Taika otti tunnarin, luoksetulon stoppeja ja liikkeestä istumista. Levitin n. 10 kapulaa miten sattuu ja oman sinne joukkoon. Matka n. 5 metriä ja kaksi toistoa, hienosti tuli oma. Luoksetulosta ei meinannut tulla mitään kun ensin aurinko häikäisi ja sitten Taika meni käsimerkistä maahan. No, otettiin lähempää ja onnistui. Muutama mallikas liikkeestä istuminen suorapalkalla.

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä kun Taika sai ekan ykkösensä alokasluokasta, se olikin tuskan ja työn takana..

Illalla Ninja pääsi juoksentelemaan Hosiossaareen Pipan kanssa. Kiva päästä juoksemaan metsässä pitkästä aikaa, varsinkin kun puiden välissä on mukavampi mennä lujaa ja pujotella. Polulla liikkui jonkin verran lenkkeilijöitä ja tuli vähän ohittamisiakin harjoiteltua, hyvä. Kiitokset Marialle ja Pipalla lenkkiseurasta!