Viikonloppu meni kivasti, perjantaina Maria tuli käymään Pipan ja Rokin kanssa. Ninja jaksoi taas leikkiä kavereidensa kanssa masennuksesta toivuttuaan. Nyt se alkaa olla taas oma itsensä, reipas Ninja. Leikkaus oli oikein hyvä ratkaisu. Ninja jaksaa tehdä taas vaikka mitä. Muuten viikonloppu vietettiin vapaalla, treenejäkään ei ollut. Käytiin sienestämässä ja kaivettiin loput perunat ylös. Koirat tietysti auttoivat molemmissa ahkerasti ;)

1984331.jpg

Eilen treenattiin.

Ninja aloitti merkillä. Merkin takana namia, 6 toistoa, matka 10 m. Hyvin menee, haen tällä Ninjalle lähinnä vauhtia ja sitä tulikin mukaan. Kiertämisestä maahanmenoja kolmesti, väliin pari tyhjää. Aika hyvät, paremmatkin osaa kyllä. Kolme liikkeestä seisomista narupallolla, suorapalkka. Sanon käskyn ja heitän lelun heti, näin Ninjalle on saatu tosi napakat stopit. Ohjattua vasemmalle kolmesti. Eka oli vähän löysä, ihan hyvä sekin, laukkasi muttei niin nopea kuin haluaisin. Tokalla kerralla nostatin Ninjan kiinnostusta kapulaan, sihinät ja Ninja nostikin kapulan kerran vahingossa, josta palkkaa. Sit jätettiin kapula ja vienti merkille, yritti varastaa. Tämäkin ihan ok. Vasta kolmas oli hieno, just sellainen kuin haluan ja denta stixin arvoinen. Kehuin kun nosti kapulan. Matkat siis täyspitkät. Loppuun seuraamista narupallolla. Kuumui lelusta aika paljon ja painoi, mutta täyskäännöksistä saatiin hyvät. Pelkkää suoraa ja täyskäännöksiä ja pysähdyksiä. Loppupalkka tuli täyskäännöksestä ja leikittiin hetki. Kiva treeni.

Lenkin jälkeen tehtiin molempien kanssa minuutin istuminen, ok. Taika teki samaa merkkitreeniä, Taikalle yritän saada enemmänkin varmuutta merkin löytämiseen ja motivaatiota sinne menemiseen, sen mielestä kun merkki on turha ja ruutu tai kapulat kivampia. Vauhtia löytyy ja se kasvaa, hauskaa kun karvapallo heittää etutassut ilmaan ennen kuin se pääsee vauhtiin. Seuraamista pienet pätkät, vähän pomppivaa. Taika ei siis hypi, mutta seuraaminen on jotenkin pomppivaa. Aivasteli pari kertaa. Pelkkiä täyskäännöksiä myös. Palkkaa satunnaisesti ja palkkasin useampaan kertaan seuraamisen aikana. Kolme kertaa luoksetulo. Jätin maahan ja palkka. Matkaa n. 20 m. Heitin pallon taa aina ja Taika palautti sen. Tokalla kerralla annoin tulla vähän pidemmälle, jotta näen ennakoiko. Ei ennakoinut, hyvä. Loppuun useampi toisto maahan-seiso-maahan-vaihtoja, sain Taikan jopa vähän peruuttamaan, jes!