ninjatanssii.jpg

Päivät ovat olleet tosi kuumia, paitsi tänään sataa. Ollaan lähinnä oltu mökillä ja Ninja on uinut paljon. Se keksi hypätä laiturin päästä..Kun hyppään uimaan, Ninja hyppää perässä. Käydään tekemässä pieni lenkki ja Ninja yleensä haluaa uida ympyrää mun ympärillä, muttei koske muhun. Sais vielä sen opetettua uimaan nätisti siinä vieressä. Uintitekniikka on jo hyvä eikä se ole enää sellaista räiskimistä. Sitten tullaan rantaan ja Ninja hyppää joko laiturin päähän tai sen vakipaikkaan rantaan ja katsoo mua että joko mentäis taas. Uimisen jälkeen Ninja saa hepuleita ja kierii ruohikossa. Taika ei edes halua mennä laiturille usein. Se viettää aikaa mieluiten kahlaten tai juoksemassa pellolla. Taika oli eilen ihan täynnä takiaisia ja oli tosi mukava irrottaa niitä. Taika sai myös Axilur-kuurin.

Kuten voi ehkä huomata, ei olla jaksettu treenata juuri mitään. Eilen oli pakko tehdä jotain pientä. Kuumuus vie mehut koirista, ainakin Taikasta. Taika teki pari liikkeestä istumista ja jäi muutaman kerran seisomaan. Ei tämä olekaan niin varma liike. Toistoa, toistoa. Sitten niitä luoksetulon seisomisia. Koitin sellaista että menin seisomaan niin että aurinko paistoi mun selän takaa. Tapahtui sama juttu kuin kokeessa, Taika ei siis näe käsimerkkiä. Toiseen suuntaan, mutta pysähdys saisi silti olla parempi. Pitää vaan tehdä paljon niin että palkka lentää suoraan taa. Loppuun tehtiin vähän kaukoja ihan läheltä ja palkkasin satunnaisesti, kaikki vaihdot oikein kivat.

Ninjan kanssa työn alle pitäisi ottaa luoksetulon asento ja stoppi. Ninja tulee liian lähelle ja se monesti törmää tai ainakin tökkää. Samoin paikallaankäännöksiä vasemmalle, kuvasta ehkä huomaa millä mallilla ne on... Nouto, kaukot ja hyppy. Nouto on ihan ok mallilla. Kaukoissa siirtoja on tehtävä paljon ihan namin nenässä kiinni vetäen, sillä Ninjan siirrot ovat huonot. Se siirtää jalkoja vähitellen, eikä pompi ylös ja alas niin kuin pitäsi. Paikallaoloa harjoiteltiin vähän mökillä, samoin seuraamista. Paikallaolo oli jotain 20 sek piilossa ja hyvin meni. Seuraamisessa tehtiin eri nopeuksia. Hidas aika hyvä, juoksuosuus on nyt tosi hyvä. Seuraamisen käännöksiä pitäisi ottaa paljon namilla, varsinkin niitä täykäännöksiä.