967313.jpg

Taika otti tänään ensin ohjattua vasemmalle viisi toistoa. Matka kuppien linjasta merkkiin oli n. 3 m. Hienosti vauhdilla meni joka kerta. Sitten luoksetulon pysäytyksiä pallolla. Yhden kerran Taika ennakoi, mutta onneksi en ollut heittänyt palloa vielä vaan kun ei tullut mitään käskyä, Taika tuli luo ja sai palkan. Heitin pallon suoraan taa, ei siis hämäysheittoja. Pari liikkeestä maahanmenoa pallopalkalla, eka ok, kaksi seuraavaa istumisia ja viimeinen onnistui. Pitää kiinnittää omaan äänenpainoon huomiota. EVL:ssa on kaikki kolme jäävää, joten pitää varoa ettei sekotu. Loppuun merkkiä josta ei ollut mitään käsitystä. Taika haisteli ekstaasissa ja etsi namia, merkkikin kaatui muutaman kerran siinä mukana, voih..

Ninjan kanssa treenattiin esineruutua pellolla. Kaistale oli ihan pieni, muutaman metrin. Kaksi ekaa ok, mutta pitikin ottaa kolmas. Ninja on hidas, haistelee ja lopulta kysyy neuvoa. Otin pois ja vein esineen muutaman kerran uudestaan niin helposti että onnistui. Lelupalkalla jokainen. En tajua miten saan esineruutuun lisää vauhtia, tosi helppoja harjoituksia? Loppuun otettiin luoksetulo lelulla hulluttamalla. Kutsuin ja vaikka vauhti olikin alusta nopea, juoksin pari metriä taaksepäin ja suoraan leluun kiinni. Ninjan taistelutahto on parantunut huomattavasti mitä se oli esim. vuosi sitten. Juoksu sillä voi alkaa ihan koska vaan.

Täksi viikoksi on mahdollista tulla luntakin, mielenkiintoista..Pitäisi Ninjan kanssa aloittaa kunnolla tunnarin treenaus ennen talvea.