Tasan vuosi sitten olimme matkalla Helsinkiin hakemaan pientä aussievauvaa. Muistan hyvin, miten odotimme rahtipaperien saapumista kauan ja kuinka tuskaista se oli. Ja kuinka ihanaa olikaan nähdä vihdoin livenä Ninja-vauva. Ninja oli yhtä huitovaa ruskeaa pehmeää karvaa ja se oli maailman onnellisin kun pääsi vihdoin ihmisten luo, vaikkei se koskaan meitä ollut nähnytkään. Mukana lohdutuksena Ninjalla oli samaa väriä Ninjan turkin kanssa oleva orava, jolta tosin oli poistettu nenä ja silmät ettei Ninja nielaisisi niitä. Orava on vieläkin hyvässä tallessa ja se on Ninjalle rakas.

Ninja008.jpg

Ninja kotimatkalla

Tänään myös treenasin Taikan kanssa vähän. Aloitettiin metallinoudolla, joka meni tosi hienosti. Sitten kaukojen kimppuun ja niitä jankattiinkin muutama tovi. Maahanmeno sujuu, mutta seisomisessa se liikkui kun oli niiin innoissaan. Lopulta sekin alkoi sujua, ehkä meillä on vielä kaukojen kanssa toivoa. Muutama liikkeestä istuminen, nämä oikein hyvät. Pikkasen seuraamista ja namia palkaksi.

Ninja harjoittelee kapulan pitämistä.

klo 18:50

Taikan kanssa treenattiin tänään tunnaria. Ahneella on onneton loppu vai miten se menikään. Ekalla neljän sarja rivissä. Taika haki hienosti oikean. Toisella ympyrä ja Taika maistoi toista, mutta toi oikean. En tiedä oikein mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä. Palkatako vai ei. Otin maistetun pois ja laitoin Taikan hakemaan ympyrästä uusiks, ok. Sitten jonomuodostelma, T oli liian varma että kapula on takana ja meni suoraan sinne. Näin käy tosi usein. Se nosti viimeisen ja toi sen mulle...Älähdin siitä ja otin kapulan pois. Uusiksi ja sitten tuli oikea, bileet pystyyn. Onnistumisprosentti 50 %, pitää siis ottaa helpompia. Kaukoja vähäsen ja laitoin merkin katsomaan liikkuuko Taika. Maahanmenot alkaa olla aika hyviä läheltä, ei mene takapuoli edellä. Katoin sääntökirjasta ne sallitut sarjat ja tein ne ihan lähietäisyydeltä. Eka meni hienosti ja palkkasin jokaisesta vaihdosta. Toinen meni ihan pelleilyksi, koska Taika alkoi tekemään temppuja...No, sitten tehtiin vaan eka seisominen ja istuminen ja siitä palkka. Tämä on nyt tärkein juttu maahanmenon kanssa. Otettiin käyttöön takapalkka ja Taika suorastaan singahti sinne vapaa-kehotuksen saatuaan.

Saatiin tänään Ninjan kisakirja. Tiina oli ystävällisesti hankkinut meille paikan päältä koularimitalinkin, niitä kun ei tainnut sieltä muuten saada jos ei itse hakenut. Saatiin KP, kiva juttu. En tiedä, kuka loppuen lopuksi sen antaa kun on useampi tuomari, mutta ainakin Saija Pollari-Peltoniemi kisakirjan oli kuitannut. Laitetaan vielä pisteet näkyviin.

10 - 10 - 9 - 9½ - 8½ - 8 - 10 - 9½ - 10

Muistan kyllä ettei me saatu maahanmenosta 8½ vaan 9 ja mun mielestä seisomisestakaan ei tullut kymppiä. Mutta näitä laskuvirheitä oli paljon tuolla kisoissa. Eikä ole isoja juttuja niin eipä haittaa.