Eilen käytiin Taikan kanssa avoimessa luokassa Harjavallassa. Tuomarina Ilkka Sten.

Taika oli hieman levoton kun päästiin kentälle. Kisat olivat hiekkapohjaisella agikentällä. Odoteltiin n. tunti ja päästiin kehään. Kehäänmeno sujui hienosti. Paikallamakuuryhmässä oli 5 koiraa. Paikallamakuussa häiriö oli melkoinen. Piilo oli ensinnäkin tosi vaikea. Teltta oli kehän sivussa. Kaksi koiraa lähti heti aika vauhdilla. Kehään palattaessa mentiin sihteerin teltan takaa ja kun tultiin sen takaa kehään, Taika oli tullut vastaan n. 2 mittaansa. Sitä hämmensi kun olin ollut piilossa, tullut näkyviin ja kadonnut taas. Luulin että saataisiin tästä pisteitä, mutta 0 tuli. Harmitti kieltämättä, kun Taika oli pysynyt hienosti 3 minuuttia paikoillaan ja suoritus kaatui tuollaiseen. No, ei voi mitään. Pitää treenata sitä että tulen näkyviin välillä ja katoan taas.

Suoritusvuorossa oltiin toisia. Oli hieman huonot (no okei, tosi huonot) fiilikset lähteä kehään tuollaisen mokan jälkeen. Taikalla oli kuitenkin hyvä meno päällä. Seuraamisessa muistin olla katsomatta sitä. Seuraaminen ihan ok, mutta loppu olisi voinut olla parempi. 10. Maahanmeno hyvä. Seisominen hyvä. Luoksetulossa hieno stoppi. Noudossa palautuksessa tuli pieni kaarros ja pelkäsin sen palauttavan kapulan Marialle (liikkeenohjaaja). Kaukot hienosti. Hypyssä Taika istui aika vinoon esteestä ja pelkäsin sen kiertävän esteen joten annoin pienen vartaloavun takaisintulossa. Kokonaisvaikutus 10 ja meidän yhteistyö pelaa hyvin. Liikkeiden väliset siirtymiset meni muuten tosi mallikkaasti.

Yhteensä siis 170 p, sija 3/9 ja koulari TK2!! Loistavaa. Taika jää parin päivän päästä ansaitulle treenitauolle pariksi viikoksi.

Oletin että ollaan myöhään kotona, mutta kehässä toiminta oli ripeää. Kiitos järjestäjille hyvin järjestetystä kokeesta!