Ninja aloitti tänään kauden agitreeninsä Harjavallassa. Ollaan alkeisryhmässä. Aikaa on vain puoli tuntia, mutta ehdittiin kuitenkin jotain tekemään. Tehtiin putki, kolme hyppyä ja puomi. Ninja tekee nätisti, mutta mulla on kaikenlaisia ohjausvirheitä. Huitaisen vähän huolimattomasti ja Ninja ei osaa vielä irrota kunnolla. Kauheaa vauhtia se menee ja mulla on vähän vaikeuksia pysyä perässä välillä. Pääsin kuitenkin hyvin palkkaamaan sen puomin loppupäähän joka kerta. Loppuun Ninja sai juoksennella hetken Pipan kanssa metsässä.

Kotona treenattiin tokoa. Ninja otti sisällä tunnarin nostoa ja metallikapulan pitoa. Ulkona otettiin liikkeestä istumista uutena juttuna, Ninja onkin hoksannut tämän aika äkkiä. Kävelen vielä aika hitaasti. Kiertämisestä otettiin maahanmenoja, ihan ok. Kaukojen seisomista, nyt sain kasvatettua matkaa jo n. 5 m, hyvin Ninja nousee. Loppuun yksi tunnari, hyvä.

Taika teki ohjattua kapuloilla vasemmalle. Ensimmäinen hyvä. Toisella meni keskimmäiselle, kielsin. Uudestaan, meni keskimmäiselle, kielsin ja tuli takaisin merkille. Seuraava ok.