Tänään alkoi sitten joulukuu, tulipas se äkkiä.

Tänään otettiin liikesarja kakkonen, eli Ninjalla hyppynouto, ruutu, nouto ja stopit ja Taikalla ruutu, merkki, stopit ja liikkeestä maahanmeno.

Hyppynouto meni hyvin, taas vapautuksella ja ohjasin takaisintullessa. Otettiin kolme toistoa. Ruutua entiseen malliin n. 5 toistoa. Kolme ekaa namit matolla koe-etäisyydeltä, stoppi ja palkka ruutuun. Neljäs läheltä ilman nameja, meni kohtuullisen hyvin. Haisteli tosin maton ensin. Viides läheltä namien kanssa. Kerran en tainnut kelpuuttaa seisomisen paikkaa vaan sanoin uudestaan käskyn ja hienostihan se kiersi ja meni oikeaan paikkaan! Ninjan kanssa ruutu tuntuu nyt hyvältä treenata, toivottavasti jatkossakin. Reagoi vihjesanaan hyvin, hakee ruudun tarkasti, menee lujaa ja stoppaa lähes aina oikeaan kohtaan. Noutoa saalisvietillä, näitäkin saa ottaa joskus. Heittelin kapulaa jonkin matkan päähän, Ninja sai syöksyä sen perään ja tuoda mulle ja vaihto heti leluun. Kolmisen toistoa ja hienosti pysyi into yllä. Loppuun yksi palautus ja sekin meni hyvin. Stoppeja otettiin kaksi kiertämisen kautta. Stopit ihan kivat, mutta ennakoi liikaa. Eli kiertämistä sais tehdä lisää.

Ulkona alkoi tuulemaan niin paljon että luovuin ruudusta ja korvasin sen hyppynoudolla. Aloitettiin Taikan kanssa kiertämisellä, mitä piti pari kertaa muistuttaa miten kierretään. Otettiin pelkkiä maahanmenoja, koska ne on hitaampia. Pallopalkalla, palkkasin pari kertaa jo siitä kun Taika oli heittäytymässä maahan jotta jarruttaisi lujempaa. Sitten pari liikkeestä maahanmenoa, nyt meni jo hienosti. Merkkiä jota otettiin monta toistoa. Viimeisellä kerralla kääntyi jo tarpeeksi ilman lisäkäskyjä niin että olin tyytyväinen, jes. Loppuun hyppynoutoa. Otin lelulla, muttei Taika käsittänyt lainkaan ideaa vaan jäi vaan hölmönä seisoskelemaan. Hain puukapulan sisältä ja sillä pari toistoa, ei mitään ongelmaa...