Kotiin on siis saavuttu ja vähin unin, mutta tänään lähdettiin tokokoulutukseen Harjavaltaan.

Ensin kuitenkin mahtava uutinen: Ninjan lonkat ja kyynärät tulivat Kennelliitosta tuloksin A/B ja 0/0!!! Loistavaa kun on terve tyttö.

Pieni sekoaminen tapahtui kun pääsin kotiin yöllä.

Tokokoulutukseen herättiin yhdeksältä, joten vähin yöunin lähdettiin. Aamulla ensin söin aamupalaa paikan päällä ja Taika odotteli kauniisti. Saatiin Tuulalta häkki lainaan koko päiväksi, joka tuli tosi tarpeeseen. Ensin otettiin tunnaria. Taika haki pusikosta tunnarin pari kertaa, mutta oli vähän pihalla siinä ja tarvi paljon apuja. Sitten kapula haettiin kolmen ekan joukosta, jossa ensin haisteli kaikki mallikkaasti ja toi oikean. Tokalla kerralla otti väärän ensin, tiputti itse ja otti oikean. Sitten laudalla kolme toistoa jossa otti nätisti joka kerta oman. Kerran oli potkaissut omaa jotta sai sen paremmin suuhun. Sitten ruutua alustan ja namien kanssa lyhyeltä matkalta. Vauhti oli hidas, mutta muuten ok. Lopuksi otettiin lyhyeltä matkalta ruudussa maahanmenoa. Ruokatauko ja jatkettiin.

Ensin merkkiä. Vein namin merkin taa ja Taika sai hakea sen sieltä parin metrin päästä. Sitten ohjatun alkeita niin että Taika istui keskimmäisen kapulan paikalla ja haki oikeaa. Meni ihan hienosti. Sitten muiden koirien pujottelua ja ohittelua. Pujottelussa en jaksanut vaatia siltä kontaktia, mutta eipä siinä muuten mitään ollut. Ohitukset otettiin seuraamisella. Lopuksi kaukoja, saatiin vähän vinkkiä niihin.