Eilen oltiin treeneissä yksin...oujee. Asiaa ei helpottanut yhtään se, että Ninjan panta unohtui kotiin kiireessä ja se oli vetäissyt piparitaikinaa.

Aloitetiin ruudulla, eri variaatioita. Merkki, ruudussa odottaminen, luoksetulo ja koko ruutu. Seuraaminen normaalilla ja hitaalla kävelyllä pienet pätkät, hyvät. Kierrosta stopit, ok. Täyskäännöksessä parannettavaa. Sivuaskeleet, peruutuksessa vino perusasento, treenin puutetta.

Treeni oli lyhyt ja vasta loppupuolella valkeni, miten paljon Ninja oli sitä taikinaa syönytkään. Koirankeksi ei kelvannut, frolicin otti muttei Ninja-tyylillä, lelulla leikki ihan normaalisti. Pyrki juomaan vesilätäköstä. Treenin jälkeen läähätti ja alkoi voimaan pahoin. Oli ihme, ettei tullut oksennuksia autoon vaikka pahaa selvästi teki. Tarkoitus ei ollut rääkätä koiraa ja pakottaa sitä treenaamaan pahoinvoivana, vaan kotona vasta huomasin että koko taikina oli syöty. Eli vajaa puoli kiloa. Voin kuvitella ettei Taika ollut saanut yhtään. Sääliksi kävi Ninjaa, se näytti viimeisillään olevalta nartulta. Maha oli tosi turvonnut. En halunnut sitä oksennuttaakaan. Yöllä kaikki tulikin ulos. Sen jälkeen Ninja oli taas oma solakka itsensä.