Ninja kävi hakemassa kaljuna sen H:n, kuten oli arvattavissakin. Kauhistelin karvaisia ja isoja junnuluokan narttuja, jotka olivat silti Ninjaa lähes puoli vuotta nuorempia...Tuomarina Theo Leenen, Belgia. Ninja käyttäytyi suht nätisti paikalla, mutta kehässä se pisti ranttaliksi. Liikkeissä ei keskittynyt yhtään. Seisoi paikallaan kuitenkin ihan nätisti. Hampaiden katsominen meni hyvin.

Arvostelu:

"1 year old female completely lacking in body and coat at this moment. Feminine head. Complete scrissor bite. Well set ears. Good neck, shoulders, topline. Correct tail. Good bone, feet and pasterns. Well angulated. Chest very (joku sana mistä en saa selvää) and flat. Very narrow in front. In the movement close in front and behind."

Eli Ninjan pitää kasvattaa turkkia ja kehittyä. Oma moka tuli siinä kun Ninjan etujalat olivat ihan vierekkäin enkä tajunnut siirtää niitä ja se korosti kapeaa vaikutelmaa. Viimeistä lausetta en todellakaan allekirjoita, sillä Ninjan ei tosiaan liiku ahtaasti!

Seuraavaa näyttelyä katsellaan joskus kun on karvaakin. Palkaksi Ninja sai valita itselleen kojuista jotain ja se valitsi ison lehmänkorvan joka olikin tosi herkkua.