Ninja treenasi eilen sitä hyppynoutoa, tämä olikin kivaa. Tällä kertaa avuilla. Tarttuu kapulaan nopeasti ja hyppää vauhdilla takas -> apua noudon vauhdin lisäämiseen? Frisbee lensi palkaksi. Sitten seuraamista ja frisbee lensi taa palkaksi. Meni aikas hyvin, mutta asentoa täytyy nostaa "ylös", nyt köyristelee kuin mikäkin bortsu. Johtuu paikan korjaamisesta ja yrittää olla siinä tarkka. Namia en voi näyttää ennen tai pistää kättä taskuun, muuten alkaa taas taskun kyttääminen. Luoksetulon stoppia kiertämisestä, kyllä tästä kehittyy hyvin. Ennakoi taas stoppeja eli kiertämisiä tehtävä runsaasti. Tehtiin myös pari noudon nostoa illalla ja välillä kapula taas menee sinne takahampaisiin :( Korjaan paikan, kehun ja palkka. Loppuun pari merkkiä ohjaamalla, asettuu hienosti, tosi helppo ohjata.

Taika treenasi luoksetulon maahanmenon kiertämisestä ja kerrasta poikki kun oli niin hieno! Sitten se hyppynouto puukapulalla, tällä kertaa meni hyvin ja myös vain yksi toisto. Loppuun merkkiä, alkaa sujumaan paremmin. Ehkä mun pitäis vain tyytyä siihen että Taika on kylki mua päin koska sen se osaa hyvin ja näin tekee moni muukin koira. Eihän siitä koskaan mitään EVL-huippua tule. Katsotaan..Loppuun vain fiilistelyä frisbeellä.

Koeviikko alkaa huomenna ja päivät on mennyt viime aikoina niin, että tuun kotiin, treenaan neljästä viiteen ja luen viidestä yhdeksään, joten koirilla käy aika pitkäksi. Lenkit siinä välissä. Jotain tekemistä niille on kuitenkin järjestettävä, lukemisaikana jos eivät nuku on kongit, namikuutiot - tai pallot tai puruluu.