Seuraavana päivänä katseltiin sitten niitä korjauksia. Ninja oli koko päivän tosi väsynyt, sitäkin varmaan verotti eilen 14 tunnin mittaiseksi venynyt koulutuspäivä. Oli hankala saada siitä mitään irti, varsinkin kun aurinko paistoi ja toinen on masentunut. Tein vielä sen virheen, että annoin sen olla häkissä koko päivän ja siellä se väsyi vielä lisää.

No, meidän suurin ongelma on vauhti. Ja erityisesti noudot. Tätä treenattiin puukapulalla. Kokeiltiin poispäin juoksua mitä ollaan tehty ennenkin, suoraan sanottuna ei toiminut vaan tuli sillä samalla tylsällä hitaalla laukalla mitä ennenkin enkä jaksa siitä riemastua. Toinen juttu toimikin sitten paremmin. Jätin Ninjan piiiitkän matkan päähän kapula eteen, juoksin poispäin, käännyin ja annoin käskyn. Lähti tuomaan aika hyvin, mutta Ninja hidastaa joka kerta kun tulee mun lähelle ja tämä on siis ongelma koemitalla koska se on niin lyhyt. No, lupasin Lentsulle nyt vaihtaa palautukset sivulle. Joten katsotaan auttaako tämä. Opin myös mitä tarkoittaa pitämisestä palkkaaminen eikä irrottamisesta palkkaaminen, tämä toimii hienosti!

Puolessavälissä tehtiin kaikilla paikallaolot läpi. Ninja sai treenin, jossa ensin olin näkyvillä ja yksi koira teki luoksetulon, ei reagoinut. Sitten piiloon ja vieressä sama belgi joka lähti eilen. Koira lähti rivistä kerran, omistaja palautti ja otti sitten luoksetulon. Hyvä, Ninja ei reagoinut. Eli tässä ei kuulemma ole ongelmaa, se oli vaan joku ihme juttu eilen. Yritän nyt nollata itseni tästä.

Iltapäivällä luoksetuloa, missä mättää kaikki. Sivulta maahanmenoa vaan miljoona toistoa käsiavuin hyvässä vireessä. Haluan siitä nopeamman. Maahanmenoa leikkinä edestä. Stoppia 9/10 palkka lentää suorana. Vauhtia tehtiin pentuluoksetulona, tuli aluksi ihan hyvällä vauhdilla, mutta hidastaa taas ihan törkeästi n. 10 metriä ennen mua. Lyhyeltä matkalta suoraan sivulletuloja, lupasin vaihtaa tämänkin pitkän pohdinnan jälkeen sivulle kun se mulle perusteltiin perusteellisesti miksi näin. Eteentulo todennäköisesti hidastaa Ninjaa joka asiassa.

Saatiin monta hyvää vinkkiä ja nyt päästään toteuttamaan niitä.