Mentiin tänään Ninjan kanssa aurinkoiseen Hosiossaareen treenaamaan. Maria liikkuroi meille, suuret kiitokset!

Otettiin siis kokeenomaisesti, en palkannut välissä. Aloitettiin seuraamisella. Ninja kuumuu Marian ja Pipan läsnäolosta aika paljon, nytkin seuraaminen ei ollut parasta mahdollista. Piti ääntä jossain vaiheessa ja kontakti katkeili. Liikkeestä maahanmeno hyvä. Luoksetulo hyvä, stoppi oli aika täpäkkä. Liikkeestä seisominen hyvä. Noudossa heitin kapulan meidän kassin viereen, Ninjan meni vähän pasmat sekaisin kun se ihmetteli että mihin kapula meni ja kävi kassilla, lopulta löysi kapulan ja palautti ihan kivalla vauhdilla. Palautus vähän vino. Heitin toiseen suuntaan ja nyt ok, palautti ravilla mutta palautusasento suora. Kaukot hyvin. Estehypyssä tahittiin hetki. Ekalla teki jojohypyn, hyi. Tokalla istui, mutta rapsutti, vasta kolmas onnistui. Leikittiin frisbeellä ja Ninja sai makkaraa lopuksi.

Ninja pääsi myös vähän juoksentelemaan metsään Pipan ja Rokin kanssa. Tehtiin agikentällä jotain pientä, rengasta, keppejä, A-estettä ja puomia. Meidän agiryhmä alkaa piakkoin ja päästään taas lajin makuun.

Kotona ensin molempien kanssa paikallaolo 1,5 min, ok. Taika treenasi ohjattua oikealle, luoksetuloa, seuraamista, kaukoja, puskan kiertoa ja merkkiä. Ohjatussa matkaa 10 m (täydet) kupeille. Ensin meni keskelle, annoin mennä. Uusiksi ja loput 5 toistoa meni hienosti. Suora luoksetulo, ok. Seuraamisessa tahittiin vasemmalle käännöksiä, näissä on vielä tekemistä. Kivaa seuraamista, palkkailin kun meni hyvin. Merkkiä olikin Taikan mielestä kiva treenata, tehtiin useampi toisto. Taika meni vauhdilla ja hieno stoppi, palkka lensi heti perään. Taikalla oli kiertämisessä vähän muistelemista, se tarjosi kaikenlaista kivaa väliin..Onnistui kuitenkin ja tehtiin yksi hieno stoppi. Tehtiin myös vähän keppejä, tästä Taika tykkää.

Ninja teki monta hyppyä. Palkkasin istumisesta. Kävelin luo palkkaamaan enkä heittänyt palkkaa kuten normaalisti. Täytyy treenata tätä, koska en halua jojohyppyä kisoissa mistä napsahtaa heti nolla. Pari kiertämistä, hyvä vauhti. Yksi stoppi, hieno, naks ja lelu lensi. Tehtiin myös muutama istumisharjoitus, luoksetulon alku.