Taika teki eilen ohjattua vasemmalle. Aloitettiin ihan simppelisti, eli kapulat normaaleille paikoilleen 5 m välein ja merkistä n. 3 m. Siirsin merkkiä aina pikkuhiljaa taaksepäin kunnes oltiin kympissä ja sitten siirryin itse vähitellen kymmeneen metriin merkistä. Vein Taikan joka kerta merkille, se on sen verran vaiheessa vielä ettei aleta sotkemaan sitä tähän. Tehtiin toistakymmentä toistoa, välillä tökki ja Taika oli aika epävarma ja tarvitsi täydeltä matkalta kaksoiskäskyn. Vihdoin sain yhden onnistuneen ekalla käskyllä ja lopetettiin siihen. Kehuin aina kun oli tulossa luo. Otettiin hyppynouto metskulla, hyvä. Luoksetulon pysäytyksiä suorapalkalla, aika makeet. Kaukoja läheltä.

Tänään ohjattua oikealle, mikä oli huomattavasti helpompi. Päästiin samaan pisteeseen puolella toistoja eilisestä ja ei epävarmuutta. Ehkä oikea on Taikalle helpompi suunta, pitää siis treenata vasenta. Sitten sitä merkkiä, palkkana herkkua eli broilerpullaa. Ensin olin kyykyssä ja tehtiin kivoja lyhyitä merkillemenoja. Käskin Taikaa korjaamaan paikkaa merkillä ja se pätevänä nouti vasemman ja keskimmäisenkin kapulan toisella merkki-käskyllä pois. Eihän sitä voinut kieltääkään kun toinen oli niin pätevä. Alkoi sujua hyvin ja heitin palkan aina merkille. Sai käskeä korjaamaan paikkaa usein, mutta lopussa meni yhdellä käskylläkin oikein ja lopetettiin onnistumiseen. Seuraamisessa käännöksiä vasemmalle, vaikeaa, vaikeaa..Tähän kaivattaisiin vinkkiä, nämä on huonot.

Ninja teki takapihalla merkkiä ennen jäljestystä. Hieno oli! Ninjalle muistuu hyvin vanhat jutut mieleen, paikka merkin takana ihan bueno. Jes. Tehtiin ehkä 10 toistoa. Yritettiin vähän leikkiä saalisleikkiä farkkurätillä, mutta se oli aika tahmeaa ja lopetin siihen että Ninja sai voittaa.