Treenitkin on jäänyt kirjaamatta, mutta kirjoitellaan nyt ensin viikonlopusta.

Lauantaina lähdettiin Marian ja Pipan matkaan Lietoon agikisoihin. Matka sujui ihan hyvin, vaikka tytöt murtautuivatkin jossain vaiheessa väliseinänä olleen kevythäkin läpi. Matkalla kerittiin tekemään vaikka mitä, juoksemaan pellolla ja metsässä. Aika rytinää mentiin risukossa ja Ninja uskaltautui uimaankin ja kastui kokonaan. Tosin vähän vahingossa kun lammikko upotti niin yllättäin ja Ninja räpiköi heti takaisin rantaan. Kovasti teki sen jälkeen mieli mennä uimaan Pipan perässä. Kitisi rannalla muttei kuitenkaan uskaltanut mennä. Uinti viilensi kuitenkin mukavasti ja sen jälkeen Ninja kieri pöllyävällä agikentällä. Voitte uskoa miltä se näytti sen jälkeen..Kuitenkin oli kiva että Ninja pystyi rentoutumaan niin hyvin. Kotimatkalla Maria osti tytöille hampurilaiset. Syöntikisan Pippa konkarina kuitenkin voitti ;) Ninja ei koskaan noin harvinaista herkkua olekaan saanut ennen.

Sunnuntaina oli aikainen herätys. Ninjan näyttelyremmi oli tietty hukassa ja en voinut sitä kovin kauaa etsiä. Siis näyttelypaikalta oli ostettava uusi. Remmi kuitenkin löytyi tänään repun pohjalta. En tajua miten se oli siellä vaikka pengoin repun kokonaan. No, nyt on sitten molemmille samanlaiset.

Ninja meni Pauliinan kanssa junior handler-kisaan. Itse olin piilossa kisan ajan ettei Ninja olisi turhia mun perään. Kisa kesti aika kauan, 20 min ainakin. Lopussa Ninja väsyi hieman, mutta hienosti se meni koko kisan mitä kuulin ja sain kurkittua. Lopulta Pauliina ja Ninja olivat hienosti kisan kolmansia!

Kuvia päivästä, isot kiitokset Hannalle.

200507_ninja6.jpg

200507_ninja5.jpg

200507_ninja4.jpg

200507_ninja3.jpg

200507_ninja1.jpg