Kirjoittelen eilisen ja tämän päivän treenit samaan.

Taika otti eilen ruutua vasemmalle. Vein merkille seisomaan, merkki itsessään on nyt niin sekaisin että sitä on turha sotkea tähän. Alusta oranssien tötsien keskellä n. 5 metrin päässä merkistä. Viisi toistoa, meni aikas hyvin. Tehtiin myös vähän liikkeestä maahanmenoa (parempi) ja suora luoksetulo ok.

Tänään otettiin ohjattua vasemmalle. Yritän ottaa vähän ruutua ja ohjattua vuoropäivinä. Matka merkille kuppien linjasta oli 4 m. Hienosti sujuu, paitsi että Taika lähtee niin innoissaan namikupille että merkkikin kaatui kerran. Tässäkin vein merkille. Otettiin viisi toistoa, kaikki hyvin. Luoksetuloa, yritin katsoa vähän millaiselta maahanmeno näyttää. Otin lyhyeltä matkalta jottei ainakaan seisominen epäonnistuisi. Stopit hienot, maahanmeno saisi olla vieläkin nopeampi. Ennakoi kerran. Yksi liikkeestä maahanmeno lelupalkalla, muistin oikean äänenpainon. Sitten piiitkä pätkä seuraamista ja loppuun lelupalkka. Paikka vähän liian edessä ja vasemmalle käännöksiä pitää alkaa työstämään. Pakko, idarissa on liikaa vasemmalle käännöksiä ja sitä ei voi alkaa treenaamaan yhtenäisenä liikkeenä ennen kuin käännökset on kunnossa. Kontakti katkeaa ja Taika siirtää etupäätä eikä takapäätä ja monesti törmätään yhteen.

Nipsu treenasi liikkeestä seisomisen suoraan lelupalkalla. Stoppi olisi voinut olla aavistuksen nopeampi. Kaukojen eka nousu n. 7 m matkalta, hyvä. Hypyn istumisesta palkka. Korjailin seuraamisen paikkaa nenä kädessä-systeemillä, eli Ninja imutti nakinpaloja kädestä. Loppuun luoksetulo niin että lähdin taas juoksemaan pois ja Ninja tuli hurjaa vauhtia. Lelupalkka. Eli helppoa perustreeniä. Pitäis niitä vaikeampiakin juttuja lähteä työstämään, luoksetulon pysäytystä, noutoa, kaukoja, ruutua, tunnaria...Loppuun taas vähän leikittiin.

Ai niin, unohdin ihan kirjoittaa että Ninjalla alkoi juoksu eilen. Käytökseen se ei ole vielä vaikuttanut mitenkään.