Taikan osalta tänään siis...

Otettiin liikesarjoista ykköset. Ulkona oli kamala loskailma ja vettä sataa, goodbye talvi..Ykkösessä siis Taikalla paikallaolo, ohjattu, tunnari ja hyppynouto ja Ninjalla paikallaolo, seuraaminen, tunnari ja hyppy.

Ensin Ninja haki puskasta tunnarin kahdesti. Palkkana Markiesia, en viitsinyt tehdä enempää kun vire nousi ja meni hyvin. Mitään muuta moitittavaa ei ole kuin luovutusasennot joita Ninja arpoo. Ekan tuli sivulle ja toisen eteen. Tais olla myös eka kerta kun toisella toistolla otti kapulan oikeaoppisesti suuhun! Piilopaikallamakuu 3 min. Katselin ikkunasta. Nipsu oli lähes koko ajan tosi tarkkaavainen mun perään, Taika vilkuili. Kisoissa molemmat ovat aika tarkkana, kotona lepsumpaa. En taaskaan ottanut loppuperusasentoja vaan palkka suoraan maahan.

Taikan tunnarissa otettiin läheltä, matkaa n. 5 m. Kapuloita kolme. Ekalla käskyllä lähti johonkin ihan muualle ja uudestaan. Laiskottelulla tarkoitin siis sitä että sille piti antaa tänään ryhtikurinpalautus ennen kuin hommat alkoi toimia. Toisella kerralla meni sitten hienosti, haistoi kaikki ja toi oman nopeasti. Hyppynouto toimi sentään hyvin. Paitsi ensimmäisellä kerralla otti oudosti kapulasta kiinni niin että se roikkui toiselta puolelta. Toinen hieno. Ohjattu oli kamala...Ensin matka merkiltä kupeille oli 3 m ja Taika lähti oikealle kupille. Kielsin, ei totellut ja annoin olla että huomaisi ettei kupissa ole mitään. Loput sitten ihan ok.

Pieni ruskea koira oli tänään taitavampi. Otettiin hyppyä x 3, joka kerta istumisesta palkka eikä mitään ongelmia, tosi hienosti meni. Sitten seuraamista pieniä suoria pätkiä ja lelu lensi taa, ei mitään moitittavaa.