Illalla otettiin pienet tokot auringossa kokeisiin lukemisen lomassa.

Taika oli mukavasti rauhoittunut näyttelystä. Tehtiin luoksetulon stoppeja, vähän löysät ja kerran ei pysähtynyt lainkaan. Muuten ok. Ohjattua oikealle, tämä meni vauhdilla kuten aina. Lisäsin sen keskimmäisen kupin vihdoin jottei se sekottaisi liikaa ja Taika oppisi että siellä ei oo koskaan mitään kiinnostavaa. Menikin ensin keskelle ja tarkisti kupin. Loput 5 toistoa meni hyvin, kupit 4 metrissä. Antaa niiden olla hetken 4 metrissä jotta ehditään tottua keskimmäiseen kuppiin. Otettiin myös merkkiä, se meni ihan kivasti. Merkkitreenissä oli häiriönä ruutu takana. Kun ruutu oli siihen rakennettu niin treenattiin yhden toiston verran ruudussä pysymistä. Jätin Taikan ruutuun seisomaan ja kävelin koematkan päähän ja siitä maahan. Kävelin kaavion ja kääntelin päätä ja hoin "käskyä". Hienosti pysyi. Kaukkareita ylipitkältä matkalta. Laiska, ei jaksanut nousta kuin vasta neljännellä istumaan! En palkannut ja uusiks, otettiin maahan-istu-seiso. Hyvin meni liikkumatta. Myös yksi maahan-seiso-vaihto, ok.

Tytöt saivat tehdä pitkästä aikaa paikallamakuutreenin keskenään. Makuutin niitä ehkä viitisen minuuttia ja äiti kävi kiertämässä koirat. Odotin hetken ja palkkasin.

Molemmille tunnari pitkästä aikaa kokeenomaisena. Palikat ympyrässä, 5 hajustamatonta ja oikea klo 12:ssa. Taikalla meni muuten hyvin, otti oikean heti, mutta se jostain syystä seisoi paikoillaan kun oli ottanut oikean. Toistoja siis. Ninja tekikin ekaa kertaa kokeenomaisena. Ei oltu treenattu ennen odottamista ja Ninja piti kontaktia muhun melkein koko ajan. Lähetin sen ja haki hienosti, otti heti oman kun löytyi, hieno penne! Ote olis voinut olla tietty parempi mutta sitä treenataan vielä.