Eilen en jaksanut treenata, olin niin myöhään kotona (klo 16) että oli jo ihan pimeää.

Tänään tytöt tekivät samanlaisen treenin: kiertämistä ja stoppeja, luoksetulo suorana leluun kiinni, liikkeestä seisominen suorapalkalla x 3, seuraamista ja paikallaoloa. Helpot, kivat treenit joissa ei tarvita ylimääräisiä kamoja niin paljoa.

Taikalla ja mulla oli kiertämisestä aluksi vähän erilainen käsitys, Taika hyppeli kukkapuskan yli ja ei hoksannut lainkaan homman nimeä. Hetken päästä päästiin yhteisymmärrykseen ja tehtiin muutama kiertäminen, hienosti meni. Yksi stoppi ja palkka taakse. Luoksetulo meni hyvin, hieman pomppimista nähtävissä joten suoria lisää. Liikkeestä seisominen meni hyvin, hetiin narupallon taa heti stopin jälkeen. Seuraamisessa oikealle käännöksiä ja yksi täyskäännös ja palkkailin aina välistä. Hyvin meni.

Ninja kiersi hienosti ja otettiin muutamakin stoppi suullisella käskyllä ja narupallo palkaksi. Pysähtyyhän tuo hitaasti, liikuu vielä metrin käskyn jälkeen mutta pysähtyy kuitenkin ja uskon että tämä saadaan ihan kuntoon. Arvasin että se ennakoi, joten tehtiin vielä muutama kierto stoppien jälkeen ja ennakoihan se. Kehuin kovasti kiertämisestä ja unohtui omatoimipysähdykset. Hurja vauhti kiertämisessä. Sai kunnolla jarruttaa kun tuli hakemaan palkkaa, eihän sitä voi hidastaa ajoissa..Luoksetulossa jätin maahan ja tuli hyvällä vauhdilla. Liikkeestä seisomiset meni hyvin, viimeisellä katsoin taa ja suorahan se oli. Seuraaminen oli positiivinen yllätys molemmilta tänään. Ninjalla paikka oli hieno! Se asenne on vähän jäänyt paikkaa korjailtaessa mutta tänään harjoiteltiin sitten sitä. Kehuin seuraamisessa ja häntä piiskasi taas polvitaipeisiin. Ninjalla on vähän huono tapa katsella mun käteen kun ollaan sitä paikkaa korjattu. Namia ei voi siis pitää kädessä eikä taskussakaan mieluusti, laitoin takataskuun lelun ja palkka lensi taa. Yksi täyskäännös, siinä on vielä korjattavaa, mutta oikealle käännökset meni hienosti. Nyt keskitytään siihen ettei paikka siirry yhtään eteen ja fiilikseen.

Loppuun paikallaolo n. 2 minuuttia, hienosti meni.