Perjantaina aamulla harkattiin Ninjan kanssa Marian tarkkailevan silmän alla kaupunkitaistelun rataa Hosiossaaressa. Oli tosi kuuma ja Ninja ei jaksanut tehdä hirveesti mitään. No, saatiin onnistuneitakin pätkiä. Lisäks sen jalka lipesi keinulta kerran ja se aiheutti arkuutta, höh :( Ennen agia tehtiin hyppynouto metskulla kentällä. Otettiin vaan yksi toisto, aika varovaisesti Ninja suuhun otti mutta toi kuitenkin. Agin jälkeen pienet kävelyt Marian ja Pipan kanssa.

Lauantaina parin kilsan päässä oli mätsäri, joten pitihän sinne mennä kun omassa kylässä oli. Oli paljon tuttuja ja mukava tunnelma. Ninja oli erittäin pätevä pieni näyttelykoira. Se esiintyi tosi nätisti ja skarpisti, kuten aina. Parina meillä oli tosi näyttävä ja hienosti esiintyvä unkarinvizsla. Tuomari sanoi että vaikea päätös, molemmat hienossa kunnossa, esiintyy hienosti ja hyvä kontakti omistajaan. Ninja sai kuitenkin punaisen nauhan ja odottelujen jälkeen päästiin punaisten kehään. Sielläkin meni kaikki nappiin ja Ninja sijoittui kakkoseksi. Se oli erittäin tyytyväinen itseensä ja oli sitä mieltä et namia pitäis saada nyt heti.

Sunnuntaina kaupunkitaistelun joukkueen treenit. Oli taas aika kuuma joten tehtiin Ninjan kanssa rata vaan kerran. Meni ihan ok, lukuunottamatta että vauhtia ei taaskaan ollut liikaa ja renkaan se meni sivusta, korjasin. Pitää olla tarkkana.