Tänään otettiin BH:n jutut läpi jäähallin parkkiksella. Vieressä koulun kentällä tapahtuma, jossa paljon huutavia ja juoksevia lapsia. Vieressä myös koulun lisäosa tekeillä ja kovasta tuulesta johtuen siinä paukkui ja pressut lensi.

Aloitettiin seuraamisella, tehtiin koko kaavio henkilöryhmää lukuunottamatta. Aikas hyvää seuraamista, pari kertaa kontakti katkesi. Teen täyskäännökset vasemmalle. Tempon vaihdoissa mun pitää olla Ninjalle vähän reilumpi, en voi noin vain töksäyttää. Liikkeestä istuminen hyvä. Liikkeestä maahanmeno-luoksetulo ois saanut olla parempi. Meni istumisen kautta maahan (hinkattu liikkeestä istumista niin paljon) ja siten vinoon, vauhti olis voinut olla nopeampi, törmäsi ja kunnon taklaus sivulletulossa auts..No, nuo ei oo kyllä kokeen läpäisyyn vaikuttavia asioita, mutta en tykkää. Paikallaolo 2 + 5 min. Kahden minuutin kohdalla katsoin taa ja Ninja oli mennyt lonkka-asentoon, ai ai. Kävin korjaamassa ja otettiin se viisi minuuttia. Joskus 4 minuutin kohdalla Ninjan vierestä sotki pyörillä kaksi poikaa kahden metrin päästä. Ninja vilkaisi kyllä, muttei reagoinut muuten, hieno tyttö!

Mentiin koulun pihaan katsomaan lapsia ja Ninja saikin jakamatonta huomiota. Ja mikä tärkeintä - makkaraa ja pullaa.

Meidän uusin juttu on sitta, jota onkin treenattu ahkeraan. Kyseessä siis seiso-istu-vaihto. Käytin meidän vanhaa naksutinta. Oli tämäkin Ninjan mieleen, sen verran se pussas ja grinnas mulle. Silti ohjaaja tykkää enemmän i-clickistä, täytyypi hankkia jostain.