Torstaina treenattiin tokoa kotona. Taika teki ohjattua (oikealle), joka alkaa sujua jo aikas hyvin. Mun ja merkin välimatkan pidän vielä aika pienenä ettei Taikalle tule epävarma olo. Treenattiin myös merkkiä ja kaukoja. Merkkiä käsiavuin ja kaukoissa istu-seiso-maahan ja seiso-istu -vaihtoja. Tehtiin pari liikkeestä istumista ja seuraamista. Hyvin meni, seuraaminen tosi nättiä.

Ninja treenasi ruudussa maahanmenoa (taas) ja liikkeestä istumista. Pari kiertämistä + stopit. Ja mikä hienointa, Ninja otti suuren askeleen kepeissä torstaina! Kyllä, se oppi kepittämään ilman että mä peruutan ja ilman käsiapuja. Keppejä ei otetaan harvemmin että mielenkiinto pysyy.

Perjantaina agilitytreeneissä saatiin tehdä pari radanpätkää. Kaikki meni ihan ok. Ninja tiputti riman varmaan ensimmäistä kertaa elämässään, en tiedä mistä johtui koska normaalisti se hyppää varsin ilmavasti. Kontakteilla pitää palkata joka kerta, Ninja roiskaisi A:n kontaktin tosi rumasti kerran. Mulla on edelleen suuria puitteita ohjauksessa, mutta eiköhän se tästä lähde. Loppuun tehtiin irtoamisharjoituksia hypyn kautta putkeen, Tuula palkkas putken päässä. Hyvin irtosi!

Viikonloppuna pidettiin treenivapaata. Oli lämmin ja koirat olivat pihassa vapaana koko ajan. Eilen käytiin turvesuolla ja miten mukavaa koirista olikaan taas päästä mukaan. Matkustaa traktorin lavalla, käydä suo-ojassa uimassa ja kieritellä turpeessa.

Huono juttu on se, että meidän naksutin on hukassa! En tiedä mihin se on kadonnut, Rauman reissun jälkeen en oo sitä nähnyt. Toivottavasti se löytyy vielä, muuten täytyy hankkia uusi. Kotona on kyllä vanha naksutin, mutta tykästyin niin paljon tohon i-clickiin. Täytyy varmaan pistää uusi tilaus menemään.