Ensin treenasin Ninjan kanssa noutoa. Ensin otettiin pitoa ja nostoa monta kertaa. Palkkana oli broilerpullaa. Nyt löytyi lääke tähän ja se on kehuminen. Oon tosi huono käyttämään ääntä ja kehumaan. Monesti turhaudun noutoa treenatessa kun se on niin vaikeaa ja Ninja aistii sen ja on entistä epävarmempi. Biletettiin oikein kunnolla ja loppuun otettiin kolme noutoa niin että vein kapulan ja nämä meni tosi hienosti laukalla. Jes!

Sitten kaukojen eka nousu 5 kertaa ja matkaa jotain 5-10 m. Menee jo tosi hienosti, Ninja vaan haluaa ennakoida nousua kun sitä ollaan treenattu niin paljon mutta eiköhän sen helposti karsi pois. Sitten luoksetulo suoraan kiinni leluun ja vauhtia riitti. Koitettiin pikkasen seuraamista, mutta Ninja edisti taas aika reippaasti enkä jaksa ruveta sitä nyt korjaamaan vaikka tarvis. Myöhemmin otettiin ruutua, josta Ninja sai hakea lelunsa kolmesti. Oikein kivat treenit.

Taikalla oli joku ihme mielentila tänään, se vain haisteli maata. Otettiin ensin ruutua joka meni huonosti. Taika varasti, meni sivusta (!) ja pyöri ruudun keskellä kun käskyä ei tullut. Kutsuin sen pois ja otettiin läheltä. Ja voih, Taika meni vasemmalle etu - ja takamerkille. Onko se voinut oppia merkin ohjatun harjoittelun yhteydessä vaikkei sitä ole koskaan varsinaisesti harjoiteltu? Kuitenkin, ohjattu jäihin nyt. Ruudun rakentaminen oli etupihalla mahdotonta koska tuuli niin paljon joten mentiin takapihalle. Rajasin ruudun nauhalla. 5 x alustalle syömään namit ja nämä meni hyvin. Näitä nyt paljon.