Ninja aloitti tänään tunnarilla. Hajustin kapulaa aika minimaalisesti, vain sen verran että kävelin sen 10 m ja laitoin sen maahan. Kapulat rivissä, 5 hajustamatonta. Meni lujaa kapuloille, haistoi oikein nätisti ja toi oikean. Hyvä. Pari stoppia suoralta, ei kuitenkaan liikkeenä. Ninjan saa sinkoamaan eteenpäin kun sille sanoo tiettyjä juttuja ja siitä kutsuessa takaisin pari stoppia suorapalkalla, hyvin meni. Sitten ohjattua oikealle. Matkat täydet. Oikea on Ninjalle se vaikeampi puoli, mutta tänään meni hyvin. Ekalla kerralla vein sen merkille, oli niin menossa kapulalla että oli hyvin hankala saada se jäämään merkille ja kääntymään vielä oikeaan suuntaankin. Sinkosi siis oletettavasti oikeaan suuntaan, kehuin kun otti kapulan. Tokalla kerralla jätin namit merkille ja lähetin sinne ja siitä vasta kapulalle, ok. Kolmannella sama, meni jostain syystä keskimmäiselle suoraan pysähtymättä merkille..Kutsuin takaisin, ohjattu on vielä sen verran epävarma liike ettei kannata kieltää Ninjaa. Vielä sama juttu että tulis onnistuminen, meni hyvin. Kehuin taas palautuksessa ja pallo lensi, en vaatinut palautusasentoa. Kierroista maahanmenoja, jäi seisomaan pariin kertaan(??). Merkkiä frisbeellä useampi toisto, frisbee lensi kun Ninja pysähtyi merkille. Heitin aina oikealle ja Ninjakin stoppasi vähän merkin oikealle puolelle, pitää kiinnittää tähän huomiota. Seuraamisen askelia tehtiin myös, hienot oli.

Olin tallonut n. 100 askeleen jäljen metsään ennen tokoilua, joten se vanheni n. 15-20 min. Joka askeella namia. Ninja oli tosi kiihkeässä mielentilassa treeninkin jälkeen ja se meni jäljen maha maata viistäen. Jälki oli vähän mutkitteleva, suoraa kun metsässä on paha tehdä. Jäljestys oli loppua lukuunottamatta aika hyvä, ei häiriintynyt kun läheltä lähti auto. Lopussa mentiin risukon läpi ja joku oksa iskeytyi mun takkiin ja Ninja nosti päätä, oli ihan viimeisiä askelia. Harmi, laittoi kyllä nokan maahan pian uudestaan. Ninja painoi toisella puolella metsää ihan täysillä jälkenkin jälkeen, miten se jaksaa..

Taika teki seuraamista. En ole oikein tyytyväinen, edistää ja on liian etäällä :( Käännökset on on edelleenkin huonot. Pitää treenata nami nenässä kiinni. Kaikki jäävien asennot suorapalkalla, seisominen olis voinut olla vähän täpäkämpi, mutta muuten oikein hyvät. Luoksetulo, josta maahanmeno, ok. Loppuun fiilistelyä pallolla.