Eilen Ninjan kanssa ohjattua täysmatkalla vasemmalle kuppien kanssa. Ok kaikki viisi toistoa.

Tänään ensin tehtiin idari Ninjan kanssa. Tarkoitus oli tehdä koko liike, joten en palkannut väleissä. Upea stoppi seisomisessa. Istuminen ok. Maahanmeno olis voinut olla vähän nopeampi. Maahanmenon jälkeen heitin narupallon palkaksi enkä ottanut lopun seuraamista. Eri asentojen vahvistamista siis (varsinkin maahanmenoa) ja käännöksissä myös vähän fiksailemista vielä. Pari kiertämistä, mistä stopit suorapalkalla (narupallo). Aika hyvin jarrutti. Päätin siirtyä ohjatussa Ninjan kanssa kapuloihin. Joten tänään siis helpotettu versio ja aloitettiin sillä helpommalla suunnalla eli vasemmalla. Matkaa merkiltä vajaa 7 m ja itse olin tosi lähellä. Lähti hyvin jokaisella viidellä toistolla. Annoin käskyn "pidä" kun meni kapulalle. Kehuin palautuksessa. Noudon palautus on liian hidas, en tajua miten saan siihen lisää vauhtia. Täytyy varmaan vaan kokeilla samaa kuin luoksetulon kanssa.

Taikan kanssa tehtiin kaikkea kivaa. Sivulta maahanmenoa (ok). Seuraamisessa edistää edelleen ja on vähän liian kaukana, vai oonko vaan tottunut Ninjan jalassa kiinni-tyyliin. Pari merkille lähetystä ylipitkältä matkalta, hienosti muisti!! Siitä ohjatun oikealle ja hienosti toi, tarvitsi tosin lisäkäskyn. Sen jälkeen fiilisteltiin vähän kapulan kanssa, Taikan mielestä on vaan niin hienoa nostaa kapula yhä uudelleen ja tuoda sivulle. Monta pyörimistä tehtiin myös.

Taika on ollut vähän pyöreässä kunnossa. Kesällä plikka vähän pulskistui ja pistin sen pienelle dieetille. Nyt se alkaa olla pian sopivassa kunnossa.