Eipä ole tullut kirjoiteltua vähään aikaan, koulun alku on ollut aika kiireistä.

Ei olla Ninjan kanssa treenattu oikein mitään, koska sen ruokahalu huononi viime viikolla. Epäilin nielutulehdusta, mutta koska se ei ole lopettanut syömistä kokonaan niin en ainakaan vielä sanois että sillä on se. Huomasin tänään, että maitoa tulee joten valeraskaus :( En raaskinut tehdä sen kanssa mitään huonon syömisen takia ja syötin pelkkää energianappulaa. Tehtiin normaalit lenkit vaan ja leikittiin frisbeellä ja pallolla.

Eilen lenkillä tein stopin Ninjalle suorapalkalla lujasta vauhdista. Lenkin jälkeen molempien kanssa 6 min paikallaolo, oikein hyvä.

Tänään tein ohjattua oikealle 5 toistoa molempien kanssa, vein merkille. Molemmille matkaa 10 m merkiltä. Ninjalla kupit, epäröi pari ekaa toistoa, mutta loput meni hyvin. Olin ihan lähellä joka kerralla. Taikalla kapulat. Ei olla tehty tätä pitkään aikaan ja hyvin muisti, vau! Kaikki nättejä, luovutusasennotkin. Kehuin parilla ekalla toistolla kun oli ottanut kapulan. Kasvatin matkaa mun ja Taikan välillä pikkuhiljaa ja vikoilla toistoilla se oli yli 5 m. Ninja teki n. 10 jälki-ilmaisuharjoitusta. Ongelmana oli, että meni kyllä nätisti maahan, mutta tökki kuppia sen jälkeen. Tajusi nopeasti ettei avustaja nosta kuppia ennen kuin tökkiminen loppuu.