Paljon on juttuja treenailtu.

Eilen molemmat ottivat ruutua, Ninja samoin kuin ennenkin. Taidettiin ottaa kaksi toistoa matolla ja hienosti kääntyy ja stoppaa oikeaan suuntaan namien syönnin jälkeen. Ainoa miinus on vain että Ninja menee ruutuun sellaisella vauhdilla että matto luisuu pois alta...Taika otti alle 10 metrin päässä paikkamuistutuksia ruudun keskikohdasta matolla. Ohjasin merkille, merkin ja ruudun yhdistäminen ei toimi koska pää sekoaa liikaa ruudusta ja merkille ei voi pysähtyä. Antaa olla kunnes merkki on varmempi. Otettiin kolme toistoa ja hienosti meni joka kerta maton päälle makaamaan.

Ninja on treenannut lenkillä ja kiertäen luoksetulon stoppia, kiertäessä toimii paremmin. Ei silti ennakoi. Luoksetulon maahanmenoa myös eilen peruuttaen ja hienosti meni! Palkka lensi suoraan etutassujen väliin. Noudon palautuksia treenattiin tänään, palkkana markiesit ja vauhtia oli, lisää saisi tulla vieläkin. Haluaisin saada sellaisen hullun vauhdin, nyt toi on tollasta virkalaukkaa. Ehkä se tulee varmuuden myötä. Positiivista: kapula ei valunut takahampaisiin kuin kerran. Otettiin alle 5 toistoa. Nostelua ja pitämistä on myös harjoiteltu. Tunnarikapulan pitämistä samoin. Tänään yksi tunnari pusikosta, Ninja ei nähnyt piilotusta. Hienosti nenä toimi pakkasellakin ja kapula tuli nopeasti! Tietysti ote ei ole mikään maailman paras, Ninja ottaa mieluiten päästä kiinni, mutta ei ns. sikarina. Myös kaukojen seisomista treenattu ja voin jo seisoa ohjatessa ja jalat ei juurikaan liiku.

Taika on treenannut lähinnä merkkiä, joka edistyy ja ei edisty. Etenee kivasti merkille joo oikeaan kohtaan ja pysähtyykin, mutta se asento...Taika jää usein kylki mua vasten ja kun sanon uudestaan käskyn, siirtyy oikeaan asentoon. Kun en tee mitään ja odotan että korjaa itse, eipä korjaa vaan seisoo paikoillaan. Tässä pitäisi ns. padota eli viretila olisi niin korkea ja palkka niin hyvä että tekee mitä vaan saadakseen palkan ja pääsisin palkkaamaan siitä että korjaa itse. Luoksetulon pysäytyksiä on myös treenattu, maahanmeno on kärsinyt! Hidas. En tiedä johtuuko liukkaasta pihasta. Treenaamme siis kiertämisen kautta. Liikkeestä maahanmenoa ollaan otettu myös ja se edistyy aika kivasti ja taikamainen heittäytyminen alkaa muistua taas. Tänään otettiin kaukoja n. 15 metristä, ekaa seisomista. Liikutti toista takajalkaa kahdella ekalla ja kolmannella ei, palkkasin sitten siitä.

Ohjatun treenaaminen on jäänyt kummasti...Koeviikko loppui ja huomenna on vapaapäivä, mukavaa.