Ninja kävi tänään Sirpalla hakemassa niskaan pari piikkiä. Sydänäänet ok. Ei edes huomannut koko toimitusta kun söi nameja. Ninjalla on valeraskaus, nisät ovat turvonneet. Muuten ei haittaa elämää ja muita oireita ei ole.

Lääkärin jälkeen kotona treenattiin vähäsen. Kisojen "kenraaliharjoitukset" eli otettiin kaikki liikkeet läpi. Paikallamakuu tosin vain 1 min. Seuraamisia kaksi, remmin kanssa ja ilman. Seuraamisen jälkeen annoin lelun kun pentu oli niin taitava! Maahanmeno, luoksetulo ja seisominen. Ainoastaan luoksetulossa kaksoiskäsky (kuunteli eteisestä ääniä kun oli tulossa porukkaa ulos) ja sivu-käskyllä tuli lähemmäksi. Toisella käskyllä meni sivulle. Ninja on varmaan tottunut siihen että sanon uudestaan eteen, se korjaa ja saa palkan. Lopuksi hyppy jossa Ninja liikkui. Sanoin uudestaan stop ja sen jälkeen leikittiin. Hyppyä namit takana. Pysäytystä ja kävelin viereen. Ninja meinaa mennä istumaan ennen aikojaan. Sitä pitää nyt harjoitella vielä vähäsen. Loppuun luoksetulo, joka oli aika hieno. Nyt palkkaan vain sivulletulosta ennen kisoja. Leikittiin pitkään treenin jälkeen. Pieniä juttuja lukuunottamatta (hypyssä ja luoksetulossa) aika hyvä tänään. Huomenna sitten "herkistellään". Hiotaan vähän luoksetuloa ja hyppyä ja joku pikku pätkä seuraamista lelun kanssa. Muuten ei tehdä mitään. Mietin annanko ruokaa vai en, tulin siihen lopputulokseen että Ninja saa huomenna puolet annoksesta.

Taika treenasi hypyn kaikkia osia. Nami takana ja vapautus, istumisesta palkka ja koko liike. Hienosti meni. Kaukot ylipitkältä matkalta. Kuumui hiukan lopussa, mutta se ei nyt haittaa. Teki nopeasti ja iloisesti kaikki vaihdot. Seuraamista pikku pätkä ja palkka. Paikallamakuu pitäis ottaa vielä tänään. Taikakin saa puolet ruuastaan huomenna.

Jännitys ei helpota, mutta tänään tehtiin mielikuvaharjoituksia. Bussissa mietin ideaalitilanteet molempien suorituksista. Helpotti vähäsen.

Illemmalla käytiin heittelemässä frisbeetä pellolla pitkästä aikaa. Tytöt saivat hakea frisbeetä vuorotellen (ei ole vaikea arvata kumpi hakee frisbeen jos saavat samaan aikaan mennä). Ninja ei voinut taaskaan vastustaa kiusausta mennä läträämään ojaan. Ja pölyävälle äestetylle pellolle sen jälkeen eli pesureissu tuli..