Kokeilin tänään Taikan kanssa ensin puunoutoa ja se on samanlainen kuin metalli, hidas..Sitten kaksi hyppynoutoa. Toinen oli reilusti vinoon heitetty ja hyvin meni molemmat. Sitten luoksetulo jossa molemmat pysähdykset venyivät vähän pitkäksi. Muuten hyvä. Kävin palkkaamassa odottamisesta. Vähän yli 5 min paikallaolo. Ja sitten niitä kaukoja. Maahan-seiso seiso-maahan edelleen vaikea ja sitä tehtiin monta toistoa.

Ninja treenasi tänään pitkästä aikaa jotain muutakin kuin pienen pätkän seuraamista tai liikkeestä maahanmenon tai seisomisen. Ensin harjoiteltiin noutoa. Pari nostoa ja sitten heittelin kapulaa ja Ninja sai hakea. Tämä on edistynyt nyt tosi hienosti ja Ninja laukkaa edestakaisin. Lelupalkalla otettiin. Toki pitoharjoituksia pitää ottaa vielä paljon, mutta tämä on nyt aika hyvällä mallilla. Hyppyä myös vähäsen, molempia osia. Ninja istuu tosi vinoon esteestä. Mietin välillä jaksanko edes tuhrata aikaa tuohon esteen takana istumisen opettamiseen, se kun näyttää olevan _tosi_ vaikea. 20 sekunnin paikallaolo piilossa. Loppuun pieni pätkä seuraamista ja patukkaleikkiä.

Haaveilen ilmoittavani Ninjan johonkin tokokokeeseen syksyllä, saa nyt katsoa. Hyppy, nouto ja paikallaolo saadaan varmasti kuntoon nopeasti, mutta ne kaukot..Pitäisi jaksaa panostaa.