Ninjan tokotteli vähän kotipihassa.

Aloitettiin jäävistä, seisomista ja istumista. Sekoitti taas, argh..Tehtiin muutama toisto ja onnistui kuitenkin, palkkana narulelu. Seuraavana metskua. Tilasin Showlinkiltä uuden metskun, keskikokoisen. Se tuli tänään ja on just sellainen 8 cm x 8 cm laipallinen kun halusinkin. Tehtiin muutama toisto ja Ninja huomas että on parempi ottaa suuhun. Jatkamme harjoituksia. Luoksetulon stoppeja, toistoja 5. Tein aika lyhyeltä matkalta, ehkä 10 m. Ninjan kanssa on nyt siis vaihdettu suulliseen käskyyn. Sille ei voi sitten mitään jos se yrittää liikaa koetilanteessa ja menee maahan, mut käsimerkillä sitä ei ainakaan saa miksikään. Totesin että tää on ihan toivotonta kun se hiippaili käskyn jälkeen ja palkka tuli multa. Siirsin palkan Ninjan taa alustalle ja johan toimi hienosti! Tehdään nyt siis pelkästään takapalkalla ainakin jonkin aikaa. Ohjattua vasemmalle, kaikki 5 toistoa meni hienosti. Loppuun n. 30 sek istuminen sinä aikana kun kävin sisällä, ok.

Tehtiin myös vähän keppejä. Harjoiteltiin oikean keppivälin hakemista ja lähetin Ninjan n. 5 metrin päästä, hienosti haki! Kehuin kun meni ekasta välistä ja palkkasin narulelulla. Tehtiin muutama toisto. Oikealta puolelta koitin, ei onnistu vielä kovin hyvin. Ninja hämmentyy kun oon väärällä puolella.

P.S Tilattu agilityn kilpailukirja kolahti postista tänään ja se on nyt täyttettykin. Ohjaajan lisenssin on myös maksettu ja kunnossa ;)