Kirjoittelen tähän eilisen treenit.

Ninja otti ruutua. Vaihdoin käskysanaa, en muistanut kirjoittaa sitä. Se on nykyään "neliö". Mentiin maton kanssa ulos ja laitoin ruutumerkit. Matto vie siis suurimman osan ruudun pinta-alasta. Menen kyykkyyn Ninjan viereen, sanon vihjesanan ja lähetän Ninjan syömään namit. Namien syömisen jälkeen kutsun sen mun luo ja tulee palkkaa. Matka oli alle 5 m ja meni joka kerta tosi hienosti. Treenattiin myös ohjatun alkeita. Kupit samassa linjassa merkin kanssa ja vien merkille. Otettiin viisi toistoa vasemmalle. Ravilla meni, mutta eiköhän se nopeudu harjoitusten myötä. Pari puunkiertoa myös, meni kivasti.

Taika otti ruutua oikealle viisi toistoa. Matka ruutuun merkiltä n. 10 m. Varasti ekalla, kielsin ja pysähtyi. Vein merkille takas. Siitä huolimatta että sama linja: vien merkille, palkka, käyn vähän matkan päässä ja palkka ja sitten vasta lähetys. Sitten n. 5 toistoa merkkiä, alkaa kääntyä jo itse, jes!

Tänään menin Noormarkkuun agikisoihin Marian ja Pipan mukana. Ninja ei päässyt juoksun takia (ja sillä on muuten tärpit nyt), mutta aamulla tytöt saivat juoksennella pelloilla vähän aikaa. Sain vihdoin haettua Ninjan kiintorullan (kiitokset Marjo!) ja ostin uuden narupallon, pentu tykkäs kovasti poukkia sen kanssa. Onnea vielä Maria ja Pippa piirinmestaruus 2. sijasta!