Taika treenasi eilen ohjattua vasemmalle. Tehtiin useampi toisto täydeltä matkalta, vein taas merkille joka kerta. Ekalla meinas mennä keskimmäisellä, kielsin tiukasti ja uusi käsky. Meni oikein hyvin loput toistot. Merkkiä treenatiin erikseen. Kaukoja on tehty läheltä joka päivä.

Ninja treenasi eilen idarin kaikki asennot. En jaksanut kävellä mitään neliötä joten tehtiin ihan suoraan. Ensin pieni pätkä seuraamista, seisominen ja palkka, seuraamista, istuminen, palkka jne. Hienosti Ninja teki kaikki asennot!! Liikkeestä seisomista muistuteltiin mieleen eilen sisällä ja hyvinhän se alkoi sujumaan. Oon unohtanut kirjottaa että maahanmenoa sivulta ollaan harjoiteltu lähes joka päivä. Haluan sellaisen kunnon heittäytymisen maahan. Oon ohjannut kädellä maahan ja hyvistä tulee palkkaa. Vaihdoin myös käskyn. Tajusin, että eihän mun oo reilua vaatia tuollaista heittäytymistä arkimaahanmenokäskyllä. Alkaa tämä sujua jo aika hyvin. Ninja teki eilen myös ohjattua vasemmalle. Matkaa merkiltä kupeille n. 3 m, itse olin ihan lähellä. Hienosti meni.

Tänään Ninja teki ohjattua oikealle, matkaa n. 4 m. Ekalla kävi keskimmäisellä, mutta huomasi sitten ettei se kannata ja meni oikealle ilman käskyä. Tehtiin viisi toistoa. Tehtiin myös merkkiä, 10 m päästä useampi toisto. Heitän palkan. Ninja menee niin kauniisti merkille, paikka on ihan bueno. Sitten niitä vauhtiluoksetuloja. Otin denta stixiä ja johan lähti! Vauhti oli juuri sellainen kuin haluankin, täysillä loppuun asti. Jätän maahan ja juoksen poispäin, käännyn ja kutsun. Tehtiin neljä toistoa. Kerran varasti, mutta ihan sama tässä vaiheessa. Tehtiin myös pallolla tätä joku päivä, varasti useamman kerran. Tässä vaiheessa se on oikeastaan ihan hyvä juttu, Ninjalla on halua tulla lujaa ja pian. Hienosti Ninja jaksoi painaa vaikka oli tosi kuuma ja virekään ei ollut mikään korkea. Sitta-laskuri 350 - 10 = 340.