Nipsu treenasi ahkerasti ennen kisoja (tai siis kisoja edeltävän illan, hmm..) ja irtorullalla ollaan treenattu. Tilasin Ninjalle kiintorullan. Taika on alkanut harjoitella merkkiä ja on alkanut sujua aika hyvin. Oon uskaltanut alkaa treenaamaan merkkiä kun me tuskin mennään enää voittajaan. Kaukojen seiso-istu vaihto on huono joten sitä treenataan. Muuten ollaan vaan tehty pitkiä kävelylenkkejä. Koeviikko alkaa huomenna joten kirjoitukset vähenevät taas (ainakin syytä olisi..) ja nytkin pitäis lukea.

Taika treenasi tänään tunnaria ritilällä kaksi toistoa. Painopiste oli tänään pitkässä matkassa ja vauhdissa. Matka oli 15-20 m. Vein itse kapulan ja otettiin muutaman sekunnin odotus ja käännyin itse hetkeksi. Meni aikas hyvin, Taika haistelee ritilän alla olevatkin nätisti. Merkkiä treenattiin vähäsen ja sitten tein ruudun ja kokeiltiin sitä merkin kanssa. Etäisyyttä ruutuun oli ehkä 5 m. Ohjasin Taikan merkille, koska se ei sitä vielä varsinaisesti osaa, peruutin metrin ja lähetin ruutuun oikealle. Ekalla kerralla se mietti vähän että mikäs juttu tää on ja ravasi ruutuun. Neljä seuraavaa meni niin vauhdilla että hiekkaan jäi jäljet.

Ninja aloitti hypyllä. Pari kertaa se teki niin ettei istunut ekasta ja tokalla hyppäs takaisin. Sitten tajusi ja tehtiin viisi toistoa, istumiset nopeammat. Sitten otettiin maahanmeno ja seisominen peräkkäin, takana käynti myös. Palkka seisomisesta. Sitten luoksetulo, jossa tuli hidasta laukkaa, ennakoi siis pysäystä. Eteentulo oli kuitenkin nätti. Perään kaukot joissa eka istuminen oli ongelma. Otin sitten läheltä ja lopulta kauempaa ja lelupalkka. Loppuun piilotin tunnarin neljä kertaa pusikkoon, hienosti löytyi joka kerta!