Treenailtu on pitkin viikkoa, en oo vaan jaksanut päivittää..

Sunnuntain treeneissä oli lähemmäs kymmenen koiraa, joten ei ehditty ottaa kuin yksi liike...Luoksetulo, meni molemmilla huonosti. Ninjan kanssa tyhmä minä kutsuin sitä sillä käskyllä, millä ollaan treenattu vauhtiluoksetuloa. Tulihan se lujaa, mutta ei sitä pysähtymään saanut..Kierrosta stoppeja suorapalkalla, nämä ok. Ohjeeksi treenata osina. Taikan kanssa sama juttu, ei pysähtynyt lainkaan. Stoppeja on Taikan kanssa treenattava tosi paljon. Vauhti sillä on hyvä eikä se kärsi, mutta silti se omalla tavallaan ennakoi stoppeja juoksemalla pomppien edelleen. Tämä pois lelulla suoria tehden, tosin vauhti kasvaa taas.

Kotona tänään treenattiin. Taika otti ensin ruutua 3 toistoa vasemmalle, matkaa n. 30 metriä merkiltä ruutuun. Hienosti meni. Lähetin merkille joka kerta n. 10 m päästä ja palkka sinne ja sitten vasta lähetys. Ruudussa nami alustalla. Sitten seuraamisen kanssa pientä motivaatiopätkää lelulla. Luoksetuloa pari kertaa niin, että eka stoppi ja sitten leluun kiinni pitkältä matkalta.

Ninja teki täsmälleen samanlaisen ruututreenin, mutta vietiin namit yhdessä, että Ninja hokas. Vauhti oli ok, merkillemenot hienot! Sitten motivaatiopätkää lelulla. Meni tosi hienosti! Heitin lelun taa parin askeleen jälkeen, tein myös täyskäännöksestä suoraan leluun kiinni. Liikkeestä istumisia, nämä on vähän tökkinyt mutta nyt meni hienosti. Kaukoja on tehty joka päivä, missiona peruuttaminen ja tämä on onnistunut hienosti! Illalla treenattiin keppejä oikealta puolelta, tätä on treenattu kyllä luvattoman vähän..Nyt kun vauhti on kasvanut vasemmalta puolelta mennessä ja kepit on siltä puolelta aika hyvässä mallissa, niin on hankalampaa opettaa "väärää puolta" kun pieni poukkoaa ja haluis mennä lujempaa mut tekniikka ei oo hallussa. Syötin namia välissä niin pysyi paremmin mun tahdissa. Sen jälkeen heiteltiin frisbeetä pitkään. Ihanaa kun Ninja on taas oma itsensä, energiaa riittää ja jaksaa tehdä vaikka mitä ja pitkään! On se kivaa.