Tänään Ninjalla olikin vähän speciell päivä, otin sen kouluun mukaan. Ninja matkusti taksissa ja bussissa eikä siinä ollut mitään ongelmaa. Oli urheilupäivä joten oltiin koko päivä yleisurheilukentällä. Aamulla oli pientä kitinää, mutta Ninja oli aika rauhallinen ja nätisti koko päivän ja saikin kiitosta siitä. Kierrettiin Ninjan kanssa monen kilometrin lenkki. Montakymmentä ihmistä kävi rapsuttamassa Ninjaa ja ei tainnut olla sellaista hetkeä kun Ninjan olisi ilman rapsutuksia tarvinnut olla. Syötyä tuli paljon, koska moni ei jaksanut syödä ruokaansa mikä tiesi Ninjalle ylimääräisiä ruoka-annoksia. Rusettinauhat kaulapannassa se kierteli ihmisiä. Ninja leikki muutaman ihmisen kanssa, joten leikkiihän se muidenkin kanssa kuin perheenjäsenten. Paikalla oli mopoja, musiikkia, paljon ihmisiä, lähtölaukauksia jne. Joten hyvä kokemus. Tultiin omalla kyydillä takas kotiin ja johan väsyttää nyt.

Taika otti ensin ruutua x 3 lyhyeltä matkalta ruudussa pysymistä. Hyvin meni. Sitten otettiin pari liikkeestä istumista suorapalkalla, hyvät nämäkin. Vähän kaukojen ekaa nousua ja istu-seiso. Tunnari avustajan kanssa, odotti nätisti ja meni liian lujaa (lähti tosin ekalla käskyllä, hyvä) kapuloille, haisteli kuitenkin nätisti ja oma tuli ympyrämuodostelmasta. Loppuun otettiin yksi alustalle juoksu pitkältä matkalta ruutuun. Illemmalla ajettiin jälki josko se tuosta rauhoittuisi..

Huomisen kisoista tulee katastrofi. Yliväsynyt ohjaaja ja ylienerginen koira ilman taitoa ei tiedä hyvää...Varsinkin kun joku neropatti on päättänyt että jokaisen kisaajan pitää olla paikalla viimeistään 8.45. Me ollaan numerolla 40 ja kisataan siis joskus reippaasti kello kahdentoista jälkeen. Veikkaan kosahtaviksi liikkeiksi seuraamista, liikkeestä istumista, luoksetuloa, ruutua ja kaukoja.