Kirjoitin pitkän sepustuksen, mutta se hävisi...

Ninja treenasi BH:n paikallaolon aamulla. En katsonut kelloa mutta kyllä aika monta minuuttia meni. Siellähän se makasi kuin tatti hienosti koko ajan. Sitten harjoiteltiin vähän seuraamista, lyhyitä pätkiä ja lelupalkkaa. Oli kivaa. Myös yksi liikkeestä maahanmeno joka oli tosi nopea. Ninjan kanssa harjoittelu on jäänyt vähän vähälle kun olen Taikan kanssa noita voittajan juttuja miettinyt.

Taikan kanssa aamulla kaukoja n. 5 metrin päästä, palkkailin jokaisesta vaihdosta ja hienosti meni.

Illalla lähdettiin UPK:n kentälle näyttämään vähän Tiinalle liikkeitä. Sain sen Ninjan KP-ruusukkeenkin. Ensin ruutu, jossa Taika ihmetteli ruutumerkkejä. Ne kun oli sellaiset pienet pyöreät joissa oli reikä keskellä. Taika on tottunut kartioihin ja eihän tässä voi kuin ruoskia itseä. Sain sen kuitenkin lisäkäskyllä ruutuun ja käskin maahan. Nollillehan se olisi mennyt koska Taika oli puoliksi ulos ruudusta. Otettiin uusiksi ja se meni sitten jo paremmin. Mutta edelleen Taika kävi haistamassa etumerkkiä ja meni sivusta sisään, mutta selkeästi se ruudussa oli. Palkkasin sen ruutuun ja tein lopun seuraamisen. Taika tuli aika haipakkaa ja edisti siis melkein oman mittansa. Käskyllä takaisin ruotuun. Sitten seuraamiskaavio joka oli vähän normaalia pitempi. Askeleet meni huonosti. Muuten teknisesti ihan ok, mutta missä kaikki vauhti ja jatkuva kontakti? Sitten luoksetulo jossa seisominen luvattoman pitkä normaaliin verrattuna mutta maahanmeno erinomainen. Välien vauhditkin hyvät. Kaukojen molemmat sarjat 10 metristä. Ekassa Taika liikutti vähän itseään seisomaannousussa, koska korjasi huonoa asentoaan. Toinen parempi. Kympin suoritus kuulemma. Loistavaa, vihdoin suuren treenin jälkeen kaukot alkaa sujua. Sehän on varsin tärkeä liike. Sitten metallinouto vieraalla kapulalla ja muuten hieno, mutta luovutusvauhti olisi saanut olla vähän nopeampi. Liikkeestä istuminen, palkkasin suoraan. Saatiin paljon hyvää vinkkiä, kiitos siitä.

Seuraaminen

Lyhyttä, motivoivaa treeniä, hauskaa leikkiä

Askeleita, tärkein harjoiteltava: oikealle askeleissa siirrä oikeaa jalkaa ensin
Peruutusta seinän vieressä
Liikkeestä istuminen
Palaaminen taa
Suorapalkalla

Ruutu

Paljon erilaisia ruutumerkkejä
Paljon alustalle juoksua syömään namit
Vain satunnaisesti stoppeja ja maahanmenoa

Luoksetulo

Stoppeja kiertämisestä
Suoria luoksetuloja
Satunnaisesti maahanmeno, koko liike
Sivulletulo saisi olla parempi, ohjausta siihen

Tunnari

Jatketaan edelliseen malliin, avustajan kanssa
Paljon ympyrämuodostelmaa

Kaukoja ja noutoja välillä, ne on nyt hyvässä mallissa. Paikallaoloa pitäisi treenata. Nyt pääpaino treeneissä hauskanpitoon.