Tänään ei tehty oikein mitään, heräsin tänä aamuna kuningasmigreeniin. Voi jopa johtua siitä, että eilisen stressi hieman purkautui..Tehtiin pitkä lenkki koirien kanssa ja Ninja sai tehdä vähän kontaktikävelyä, siinä kaikki.

Piti laittaa jotain huomioita ylös treenattavista asioista, laitan nyt kun on tuoreessa muistissa..

P.olot: Istumisessa jatketaan samalla tavalla, vaihtelevia aikoja ja enemmän lyhyitä pätkiä ja pelkkiä jättöjä. Makuussa sivulta maahanmenoa pitkällä odotteluajalla ja joku ihminen siihen eteen kävelemään ja häiriköimään. Tähän liittyen myös pitkiä kontaktiharjoituksia sivulla.

Seuraaminen: Sivuaskeleet ja perusasennon paikka. Painaminen pois, palkka aina taa. Pitää treenata rauhallisessa mielentilassa.

Idari: Asentojen vahvistuksia (erityisesti istuminen), nopeat palkat. Pelkkää neliökävelyä ja asennossa odottamista niin, että kävelen vaan ohi.

Ruutu: Jatketaan samalla tavalla kuin ennenkin. Usein lelu ruudussa ja sinne suoraan vapautus. Palkkaa merkiltä usein. Paikan hakua ruudussa myös lätkällä naksun kanssa lyhyillä matkoilla. Luoksetulomerkkejä häiriöksi.

Luoksetulo: Odottelusta palkkaa. Pysähdyksistä usein suorapalkkaa. Seisominen kiertämisestä. Myös loppuasentoa pitää treenata.

Ohjattu: Suurin työ, vasenta pitää vahvistaa paljon. Suuntia erikseen, välillä myös samassa treenissä molempia, mutta silloinkin painotus jompaankumpaan. Merkiltä usein palkkaa. Avustaja vie kapulat, kun treenataan kapuloilla. Treenattava myös pelkkää merkillemenoa, vaikka kapulat viedäänkin ja siitä hyvä palkka.

Metalli: Naksulla nostelua ja hyvä palkka. Myös hypyn kanssa.

Tunnari: Jatketaan samaan malliin kokeenomaisesti, voi myös piilotella pelkkää omaa välillä.

Kaukot: Läheltä tekniikan viilausta. Kauempaa ekoja nousuja, myös ylipitkät matkat. Paljon vaihtelevaa treeniä.

On näissä kahdeksi viikoksi tekemistä.