Oltiin tänään taas Wecan hallilla kisaamassa Ninjan kanssa. EVL oli ekana ja paikalla piti olla viim. 8.30 eli lähtö klo 7.30, mikä oli molempien mielestä epäinhimillisen aikaisin..Ninja oli aamulla sen näkönen että onks ihan pakko nousta.

Oltiin kuitenkin ajoissa pelipaikalla ja pienen odottelun jälkeen päästiin paikallaoloihin. Luokassa 7 koiraa ja otettiin kaikki saman aikaan. Istuminen ekana, kuten tavallista. Hämmästys oli kyllä suuri, kun viisi koiraa makasi palatessa, Ninja mukaanlukien..Makuussa ei ollut mitään ihmeellistä. Harmitti kovasti, kun eka liike meni nollille ja kisafiilis meni täysin :( Ja suht helppo liike kuitenkin. Jälkeenpäin sain kuulla, että Ninjan vieruskaverit olivat menneet maahan ja se oli vilkuillut niitä ja mennyt itsekin maahan. Luulikohan että on paikallamakuu kyseessä. Lisäksi yksi koira ryömi paikaltaan ja kitinääkin kuului. Ei näille voi mitään, mutta pitäisi koiran nuo kestää eikä ottaa häiriötä muiden tekemisistä. Pitää siis treenata.

Paikallaolojen jälkeen kaikki tekivät idarin ja sitten muut kahdessa osassa. Idarissa ei mitään kummempaa, paitsi vilkaisin taakse istumisessa mistä pistevähennys.

Seuraavana seuraaminen, luoksetulo ja ruutu. Seuraaminen muuten ok, mutta kitisi taas sivuaskelissa! Hiljaa, mutta kuitenkin. Argh. Pitää vaan treenata pidempää seuraamista ja huomauttaa kitinästä. Luoksetulossa sivulta maahanmeno oli hidas ja pysähdykset ei niin hyvät kuin viime kerralla. Ruudun alku oli hieno, meni hyvin merkille ja nopeasti ruutuun. Pysäytin kuitenkin liian aikaisin ja Ninjan etuvarpaat, ei edes koko etutassut, jäivät ulkopuolelle :( 

Toisessa osiossa loput eli ohjattu, metsku, tunnari ja kaukot. Ohjatussa saatiin oikea. Merkillemeno oli hidas, koska Ninja on edelleen epävarma pitkän odottelun jälkeen ja siitä, että se ei ole tottunut siihen että joku muu vie kapulat. Lisäksi se jäi merkille ihan vinoon ja käskin uudestaan, jonka jälkeen korjasi. Kapulan haki hienosti. Metsku oli ihan bueno, vaikka kapula lensikin kauas. Haki tosi nopeasti. Tunnari myös työvoitto, missä on ollut vaikeuksia viime aikoina. Haki hienosti oman. Kaukot ninjamaisen varmat ja mun silmään hyvät, sellaiset kuin sille on opetettukin. Ohjatun jälkeen kisafiilis alkoi palautua ja vika osio oli muutenkin erittäin onnistunut.

Pisterivi:

Istuminen 0
Paikallamakuu 10
Seuraaminen 9½
Idari 9
Luoksetulo 8
Ruutu 0
Ohjattu 8
Hyppynouto 10
Tunnari 10
Kaukot 9

Isot kertoimet pudotti pisteitä tosi paljon, eli tuloksena EVL2 ja 227,5 p, sij. 2/7. Kisasta jäi kuitenkin noista nollista huolimatta tosi hyvä mieli, koska yleisilme oli hyvä ja Ninja teki hienosti :) Istumisen ja ruudun nollista huolimatta tiedän, että Ninja osaa ne oikeasti. Jatketaan treenejä ja ensi kuussa uudestaan.

Päivä oli aika rankka. Oman startin jälkeen lähdin Friitalaan vetämään treenejä ja sitten ajelin takas liikkuroimaan alokasluokan. Nyt ollaan molemmat ihan väsyneitä.