Äetsän seudun koirakerho järjesti epäviralliset agikisat ja lähdettiin Ninjan kanssa hakemaan kokemusta. Ajelin ensin monta kertaa harhaan ja ei tietty ollu navigaattoria mukana..Menin Eniron ohjeiden mukaan, jotka oli varsin monimutkaiset. Ajoin ensin Äetsään kun luonnollisesti luulin että kenttä on siellä, mutta se löytyikin ihan toiselta puolelta Vammalaa..No, löydettiin ajoissa perille.

Halutessaan sai ilmoittautua tekemään radan kahdesti, ajattelin ettei siitä ainakaan mitään haittaa ole ja tehtiin niin. Möllirata oli aikas vaikea, siinä oli monta kohtaa jossa olis pitänyt tehdä takaaleikkaus. Ninjan kanssa ei ole harjoiteltu irtoamista vielä niin paljon että olisin sellaiset voinut tehdä, joten valssasin muutamassa kohtaa. Ekalla kertaa meni muuten ok, mutta Ninja meni kerran hypyn ohi kun en näyttänyt tarpeeksi selkeästi, ihan sama moka kuin viime kerrallakin. Toinen samanlainen + hyppäsi hypyn väärään suuntaan kun huomautin asiasta. Niissä meni luonnollisesti hetki aikaa. No, päästiin rata loppuun hyvin ja maalissa Ninja oli sitä mieltä että sitä palkkaa sais antaa just nyt heti :) Harmi että kenttä oli jääkiekkokaukalossa eikä päässyt ihan heti revittelemään. Radan tulokseksi siis 5 + 5 + hyl. Hyllyjä ei jaeltu, joten yhteensä ratavirheitä 20, aika -16,19.

Toisella kertaa päätin kiinnittää huomiota tarkasti noihin hyppyihin ja näyttää ne tarpeeks selkeästi. Kaikki muu meni ok, mutta puomilla molemmat kontaktit jäi ottamatta :( Tuli vähän paha mieli kun rata meni muuten ihan ok. Ylösmeno oli mun moka, otin Ninjan liian vaikeasta kulmasta puomille ja se hyppäsi ylös sivusta. Alastulo oli siinä ja siinä, liian huolimattomasti se sen silti roiskaisi. Pitää siis treenata ahkerasti...Radalta tuloksena siis 10 ja aika -19,44. Sijoituttiin kolmansiksi, maksikoiria yhteensä 12. Kertoo jotain radan vaikeudesta jos tolla tuloksella sijoittuu..Ninja tykkäs kovasti palkinnostaan ja olis halunnut heti kurkata vähän pussin sisältöä :)

Ninja oli vähän väsynyt eikä niin sähäkkä kuin normaalisti, oli takana varsin pitkät odotukset. Ensin automatka ja sitten häkissä odottelua. Käveltiin ennen ja jälkeen ratoja reilut 10 min.